Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 07 de Maig del 2021
POLÍTICA

Podem Torrent atribueix al govern la seua mala gestió laboral

Les dades que arriben des de LABORA, el servei públic d'ocupació, reflecteixen unes dades molt negatives sobre l'ocupació a Torrent

Podem Torrent afirma, mitjançant les dades registrades per LABORA, que la situació laboral a la ciutat de Torrent és cada any pitjor. De fet, l'atur registrat a l'abril d'aquest mateix any és de 8.532 persones, de les quals 1000 són menors de 25 anys i 5284 dones.



En paraules de Jesús, portaveu de Podem Torrent: "la pitjor part recau sempre sobre les dones, perquè més d'un 60% de l'atur és femení. No és una cosa que atribuïm únicament al PSOE, ja que les dades d'atur a Torrent són dolents des de la gestió del PP. Mentre el govern té la taula repleta, milers de famílies a Torrent lluiten per mantindre el seu habitatge amb un lloguer abusiu i una precarietat laboral enorme".



Per descomptat, "la joventut no es queda arrere, ja que mentre altres partits pretenen allargar la jubilació, des de Podem Torrent es proposa un relleu laboral, que implica una major ocupació per a les persones més joves. D'aquesta manera, no sols es jubilarien abans els majors, sinó que la taxa d'atur juvenil disminuiria dràsticament".



Per tot això, des de Podem Torrent i "pel bé de la ciutadania, insistim a l'actual govern del PSOE que deixe de ser impassible davant semblants dades i que oferisca solucions reals a un problema que arrossega la ciutat de Torrent des de fa molts anys. La ciutadania vol treballar de manera estable i ben remunerada i hui dia, amb els governs que se succeeixen a l'Ajuntament de Torrent, sembla una utopia".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.211.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.