Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Maig del 2021
COMERÇ

Torrent fa costat al comerç amb les ajudes a l'activitat en valencià

L'Ajuntament oferix ajudes del 50% del cost per a les empreses, indústries, comerços o serveis que empren el valencià en els rètols del local, cartells, publicitat o material d'embalatge

L'Ajuntament de Torrent ha incrementat enguany la dotació de les ajudes per a la promoció del valencià en el sector comercial i empresarial. Així, convoca un any més, com en anteriors campanyes, aquestes ajudes que volen donar suport al teixit empresarial i comercial i alhora a la nostra llengua, per a normalitzar el seu ús també en aquest àmbit.

 

Davant la situació actual, enguany s’ha decidit augmentar la quantitat màxima de les ajudes i es concediran subvencions de 500 fins a 700 euros com a màxim, segons els conceptes per als quals es demana l’ajuda. Els elements que es subvencionen són la instal·lació, renovació o redisseny de retolació exterior, interior o de vehicles, les pàgines web, i material d'embalatge o publicitari que empren el valencià com a llengua de comunicació amb els clients o usuaris.

 

A més de l'ajuda econòmica, l'Oficina de Promoció i Ús del València de l’Ajuntament també oferix l'assessorament lingüístic necessari perquè els textos o llegendes en valencià seguisquen el criteri de correcció que justifica l'assignació d'estes ajudes, així com dels tràmits necessaris per a la sol·licitud. Per a accedir a les ajudes, les persones interessades han de presentar la seua sol·licitud, -preferentment de manera telemàtica- en el Registre General de l'Ajuntament, segons el model de la instància corresponent; el termini per a presentar les sol·licituds acabarà el 12 de novembre de 2021. D'altra banda, convé assenyalar que tant els requeriments que han de complir els beneficiaris, com l'import de les ajudes i els criteris de valoració per a assignar-les estan disponibles en uns fullets informatius que l'Ajuntament ha distribuït i que, també, es poden consultar al compte de facebook de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià -facebook.com/promvaltorrent- o per mitjà de la pàgina web de l'Ajuntament de Torrent, on es detallen les bases de la convocatòria i les instruccions per a presentar les sol·licituds de manera telemàtica amb l’imprés oficial necessari per a la seua tramitació.

-www.torrent.es/torrentPublic/inicio/serveis/ajudessubvencions.html-

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.39.110

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.