Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 06 de Maig del 2021
SUCCESSOS

Bolca el seu cotxe en intentar evitar l'atropellament a un vianant en plena Avinguda al Vedat

Una estudiant de 16 anys ha sigut llançada 10 metres i haurà de ser operada a l'Hospital General per una ferida oberta en el turmell

Bolcat a la meitat de la Avinguda Al Vedat de Torrent. Així ha quedat el cotxe d'un conductor després d'intentar evitar l'atropellament d'una estudiant de 16 anys que passava en aqueix moment pel pas de vianants a l'altura del carrer Sánchez Armiñano. La jove ha hagut de ser assistida per ferida oberta en un turmell i ser traslladada a l'Hospital General de València pels serveis sanitaris on està pendent d'una operació urgent per patir trencament del tendó del dit gros.

Segons fonts policials, el succés s'ha produït a Torrent a les 7.50 del matí, abans de l'inici de les classes, quan la conductora, que realitzava el gir des del carrer Azorín per a baixar per l'Avinguda Al Vedat no hauria vist a la jove estudiant. Pel que sembla, la conductora al verse-la damunt hauria accelerat en lloc de frenar, llançant-la a uns 10 metres quedant sobre unes tanques de la mateixa avinguda.

Segons familiars de la jove estudiant del col·legi Santa Teresa de Jesús, les dues germanes anaven separades només dos metres per davant, "el vehicle va saltar la vorada i va impactar sobre un arbre, que va evitar una catàstrofe", han assenyalat des de la família.

 

[Img #11149]

 

El punt del succés es troba en l'encreuament entre l'Avinguda Al Vedat i el carrer Azorín en un pas de vianants senyalitzat que a més compta amb un nou sistema d'avís intel·ligent quan s'acosten els vianants per a creuar.

Com la resta de la ciutat, la velocitat en tot el nucli urbà està limitada a un màxim de 30 quilòmetres per hora. La Avinguda Al Vedat, pel trànsit de vehicles que suporta i el pas de vianants és una de les vies on més atropellaments es produeixen al llarg de l'any.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.83.150

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.