Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 05 de Maig del 2021
FESTES

El 'Maremòbil' amb la Pelegrina arriba a Torrent 

La Verge ha visitat hui la localitat de Torrent dins de la seua pelegrinació per les poblacions on li tenen devoció.

La imatge de la Pelegrina de la Verge dels Desemparats ha eixit a la carretera de nou en els dies previs al seu festeig el pròxim diumenge, 9 de maig. Esta vesprada sobre les 17 h. ha arribat a Torrent i ha passejat per l'Avinguda en un recorregut, sense previ avís, per no provocar aglomeracions. La idea parteix de l'Arquebisbat de València, de la Basílica i dels Seguidors de la Verge i té com a objectiu agrair a tots els feligresos l'afecte i devoció que li mostren tots els anys amb les peregrinacions que fan cada any des de múltiples pedanies i pobles fins a la plaça de la Verge.

 

Com enguany no es permeten aglomeracions i la Missa d'Infants serà amb invitació, s'ha decidit que siga la Verge que ix cada any en el Trasllat de la Basílica i a diferents actes que se sol·liciten,  s'acoste en esta setmana prèvia a tots els pelegrins. Ha recorregut ja pedanies del sud de la capital com La Punta, Pinedo, El Saler, El Palmar, El Perellonet i El Perelló,Sueca, Fortaleny, Riola, Benicull, Polinyà del Xúquer, Corbera, Llaurí i Sollana i continuà el seu trajecte per altres poblacions, sense previ avís. Este matí ha estat per poblacions de la Ribera.

 

Sorpresa entre els torrentins

Els torrentins que s'han trobat a la imatge pelegrina mentre feien algun encàrrec vespertí, no han dubtat a llançar-li vítores i aplaudiments, també fotos des dels balcons. En cada poble passen per davant de les esglésies, però en cap moment per al seguici. També passa pels centres de salut.  Aquestes rutes pels pobles de l'Horta continuaran tota la setmana, fins al divendres al migdia, com indica José Luis Albiach, president dels Seguidors de la Verge. Ja el divendres se celebraran vespres; el dissabte, serà la Salve Solemníssima a les 20 hores, a porta tancada i amb la presència només de l'Escolania i antics components. I el diumenge es realitzarà la Missa d'Infants a les 8 hores, només per a convidats, i la missa solemníssima de la Catedral a les 12 hores.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.189.180.244

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.