Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Maig del 2021
FESTES

Torrent celebra Sant Josep obrer dins del temple per la pandémia

Els clavaris de la parròquia de Sant Josep, les falles de la ciutat i el Cercle Catòlic celebren l’1 de maig amb protocols anticovid.

Per segon any, la festa de l’1 de maig s’ha viscut a Torrent de manera diferent, respectant els protocols anticovid i amb la nostàlgia de recuperar la normalitat. La parròquia de Sant Josep celebrava així la festa en honor de la seua advocació amb una missa el passat diumenge, on van participar el festes clavaris d’enguany. A esta celebració també van acudir les Falleres Majors de Torrent i les Corts d’Honor i les falles de la demarcació: Àngel de l’Alcasser, Avinguda, Saragossa-Parc Central i Pare Méndez. Cal recordar que fa mes i mig, el 19 de març els representants de les falles de Torrent participaren en la missa en honor a Sant Josep i ara han celebrat la festa en honor a Sant Josep Obrer per mantenir viva la il·lusió.

 

Programa d’actes del Cercle Catòlic

D’altra banda, el Cercle Catòlic de Torrent també ha celebrat actes en honro al seu patró. Així l’1 de maig, a les 9.30 hores, assistiren a la celebració de l'Eucaristia en el temple parroquial de l'Asunción de La nostra Senyora de Torrent, en sufragi dels socis del Cercle Catòlic de Torrent morts en els últims dotze mesos

 

El dilluns, 3 de maig, va ser el torn a les 19,45 hores d’una sessió formativa, ”ABBA SAN JOSÉ”, l'espòs de María, la mare de Jesús i pare putatiu de Jesús, a càrrec del soci de l'entitat José Miguel Nemesio Casabán. En el local social d'Avinguda al Vedat 25-1a planta alta, respectant les mesures de prevenció del COVID-19 i retransmesa en directe via YOUTUBE.

 

El dimecres, a les 19,45 hores és el torn de la sessió ``Passat, Present i Futur Del Circulo Catòlic De Torrent´´ a càrrec de Nacho Miquel, Lourdes Pérez, Marco i Alberto Miquel i Benito Nemesio. En el local social i retransmesa en directe via YOUTUBE. El dijous, a les 20,30 hores serà el torn del concert ”Ronda a la Mare De Déu”; intervenint l'Orfeó polifònic i la Banda Simfònica, tots dos del Cercle Catòlic de Torrent, en el temple parroquial de l'Asunción de La nostra Senyora de Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.84.7.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.