Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 30 de Abril del 2021
POLÍTICA

VOX acusa l'Ajuntament de no complir amb els seus decrets

Des de la formació d'Abascal recorden que, "les Corporacions Locals tenen l'obligació d'exercir les accions necessàries per a la defensa dels seus béns; així com de protegir el seu patrimoni"

Des del grup municipal VOX acusen l'Ajuntament de no complir amb els seus propis Decrets. Des de la formació d'Abascal fan referència a la "ja històrica denúncia, a instàncies d'un ciutadà de Torrent, que aquest Ajuntament ve arrossegant amb relació als terrenys de titularitat municipal ocupats pel Restaurant El Pino".



Segons la formació ultraconservadora, "diversos informes dels tècnics municipals, corresponents a l'any 2001 van certificar en el seu moment la classificació d'aquesta parcel·la com a sòl no urbanitzable d'especial protecció agrícola forestal, per la qual cosa s'ha determinat, efectivament, l'existència d'usurpació de sòl públic per part de l'amo del citat restaurant".


VOX relata que, "mitjançant Decret, amb data 30 de novembre de 2020, s'ha obligat el mateix Ajuntament a executar actuacions de recuperació d'ofici d'aquest bé de domini públic municipal en haver sigut ocupat il·legalment, per la qual cosa, referent a això, instem l'alcalde de Torrent que execute sense dilació aquesta obligatorietat".

 

Segons la formació aquest conegut restaurant, "ha emprat aquests terrenys municipals per al seu ús, gaudi i benefici; celebrant actes, festes i altres esdeveniments; i crida l'atenció que, al llarg d'aquests 20 anys, aquesta circumstància s'haja dilatat sospitosament en el temps, que ni tan sols s'haja actuat d'ofici, sent un particular el denunciant d'aquesta situació irregular i qui, amb coneixement de causa, haja actuat contra l'administració aportant extensa documentació i realitzant les oportunes denúncies".



Des de VOX volen recordar que, "les Corporacions Locals tenen l'obligació d'exercir les accions necessàries per a la defensa dels seus béns; així com de protegir el seu patrimoni; per la qual cosa exerciran les potestats administratives i accions judicials que siguen procedents per a això".



Segons la formació d'Abascal, "aquests terrenys municipals han sigut emprats per a ús privat i amb objectiu econòmic per part d'un particular durant anys, sense que l'administració haja intervingut com l'obliga la Llei Reguladora de les Bases de Règim Local".



"També resulta com menys curiós que, els amos d'aquest restaurant ho foren també del ja conegut Palauet Giner-Cortina, adquirit per l'equip de govern en un evident estat ruïnós i que, com ja hem denunciat des del nostre grup en diverses ocasions, el seu cost aconseguirà els 2 milions d'euros". Des de VOX, "exigim a l'alcalde que done immediat compliment al decretat i recupere els terrenys que pertanyen a tots els torrentins".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.215.110.142

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.