Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 03 de Maig del 2021
BÀSQUET

El NB Torrent suma una important victòria enfront d'Ontinyent

La jornada d'aquesta finalitat de setmana s'antullava clau en les opcions per a la permanència del Nou Bàsquet Torrent. Innovacions Constructives Quesada NB Torrent 105-100 ESET Ontinyent

La jornada d'aquesta finalitat de setmana s'antullava clau en les opcions per a la permanència del Nou Bàsquet Torrent. La realitat de la lliga obligava al conjunt torrentí a afrontar les dues jornades restants com dues finals. De moment, la primera ja s'ha saldat amb victòria. Igual que ocorreguera el dimarts, l'ambient del Pavelló va estar a un nivell que poques vegades s'havia vist. Si la setmana passada 150 persones es van deixar la veu en la graderia, aquest dissabte el van fer 230 persones.

Tots es varen bolcar amb el primer equip del club. Jugadors i famílies de la pedrera, de l'escola i del UBF es van reunir amb un mateix objectiu. Al partit van acudir també Jesús Ros, alcalde de Torrent i Susi Ferrer, Regidora d'Esports del Ajuntament de Torrent. Tots dos van gaudir del xoc en la graderia, al costat de Cándido Martínez, president del club.

L'inici del partit ja va fer entrellucar una trobada a molts punts. Amb moltes transicions ràpides i un gran encert de tots dos equips, es tancava un primer quart amb marcador favorable a Torrent. En el segon període la tònica va ser molt similar, reduint-se en aquest cas l'anotació dels equips però ajustant-se més les accions defensives. Al descans, 48-37 favorable als locals.

En el tercer quart, Ontinyent va canviar la cara completament. L'entrada a pista dels visitants va imposar un parcial molt ampli que els va fer remuntar la distància en el marcador i fins i tot, distanciar-se perillosament. No obstant això, els de Torrent, conscients de tot el que estava en joc, van tornar a trepitjar l'accelerador i van reduir distàncies abans de l'últim període.

En l'últim quart les forces començaven a flaquejar i tots dos equips es van entregar a l'encert exterior dels seus millors homes. Així i tot, uns últims minuts d'infart culminats amb una gran acció de Pablo Murcia, portaven el partit a la pròrroga.

En el temps complementari, els visitants mantenien el seu gran encert exterior i feien perillar la victòria torrentina. Però una sèrie d'accions molt serioses en defensa, ben culminades posteriorment en atac, tornaven a empatar el partit. I en l'últim minut va aparéixer David Carratalà. Al jugador torrentí, que tornava a trobar sensacions en pista després de moltes setmanes de baixa per lesió, no li va cremar la pilota i va anotar un triple clau per a posar-se 3 a dalt. Una bona defensa i dos tirs lliures de Terrades deixaven finalment el marcador en un espectacular 105-100.

Els jugadors més destacats de la trobada van ser Alejandro Terrades (27 punts, 11 rebots, 42 de valoració), Héctor Fabregat (13 punts, 5 assistències, 19 de valoració) i David Carratalà (14 punts, 3 assistències i 12 de valoració). Aquesta setmana es disputarà l'última jornada de lliga. El NB Torrent visitarà Alacant per a enfrontar-se a Carolines. Per a certificar la permanència serà necessari aconseguir la victòria i esperar que Aldaia perda en la seua visita a Gandia.