Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 30 de Abril del 2021
OCUPACIÓ

14 persones es beneficien del programa EMCORP 2020 durant sis mesos a l'Ajuntament de Torrent

Amb una inversió de 225.251,69 € s'ha pogut reincorporar a persones majors aturades de llarga duració a la vida laboral del municipi

L'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb IDEAT, ha permés la incorporació al món laboral de catorze persones durant sis mesos gràcies al programa EMCORP 2020.

 

El programa EMCORP 2020 està dirigit a facilitar la inserció en el mercat de treball a persones desocupades de llarga duració amb la finalitat que incrementen la seua experiència laboral mentre realitzen obres i serveis d'interés general i social per a la ciutat. En aquest sentit, la regidora d'Igualtat, Marina Olivares, destaca la importància d'aquesta mena de programes, ja que “és prioritari en aquesta situació d'incertesa econòmica, a causa de la pandèmia, que treballem per la inserció laboral de persones desocupades que, al seu torn, ens ajuden en el treball del dia a dia del consistori i de millora contínua de la ciutat”. 

 

Per aqueixa raó, aquestes persones es van integrar en diferents departaments municipals per a millora d'espais en via pública, retoc de la pintura i la senyalització viària, reforç d'atenció a les víctimes de violència de gènere, suport d'atenció a persones en serveis socials i suport a l'arxiu municipal. Els perfils seleccionats per a tal fi van ser: tres administratives, dues treballadores socials, un integrador social, quatre peons de pintura, un oficial pintor, dos oficials i un peó d'obra.

 

El projecte EMCORP 2020, promogut per LABORA (Servei d'ocupació i formació) en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrent i IDEA’T, és finançat amb fons del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) i ha estat actiu al llarg dels últims sis mesos fins al dia de hui.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.211.35.130

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.