Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Abril del 2021
URBANISME

Torrent avança amb la seua Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (EDUSI)

El Comité de Participació fa balanç dels projectes iniciats i les operacions previstes

L'Ajuntament de Torrent va presentar ahir en una trobada amb el Consell de Participació el balanç de la situació actual de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible Integrat (*EDUSI), per a revisar les operacions que ja s'han conclòs i abordar l'execució de nous projectes l'objectiu dels quals siga contribuir al creixement urbà, econòmic, mediambiental, demogràfic i social de la capital de l'Horta Sud.


El regidor de Modernització, Andrés Campos, ha ressaltat que “en aquests moments, l'ús que hem fet dels fons Europeus FEDER situen a Torrent molt per damunt de la mitjana espanyola quant a quantitat de projectes executats i ens posiciona al mateix nivell que els països europeus líders en percentatge d'execució”.


Fent un repàs a les actuacions desenvolupes o en vies de fer-lo, Campos ha comentat que actualment estan en marxa el projecte de reurbanització de l'Alter i repavimentació del centre històric de la ciutat i de les vies d'accés als centres educatius del Vedat. A aquestes iniciatives se sumen altres actuacions dirigides al foment de les polítiques de mobilitat sostenible que ja s'han aplicat en la implantació del pla de ciclomovilidad.


D'altra banda, es continua apostant per la millora de l'eficiència energètica en els col·legis públics i altres espais municipals. D'aquesta manera, es pretén reduir les emissions i augmentar l'eficiència econòmica.


També en l'àmbit social l'ajuntament està impulsant la rehabilitació d'habitatges particulars mitjançant convenis amb altres administracions, i amb la implementació de mesures de foment d'ocupació i integració soci-laboral, en un any en què la crisi sanitària ha fet més necessàries aquestes propostes.


El Comité és un òrgan participatiu conformat per diferents entitats en representació del teixit econòmic, social i cultural de la ciutat, que col·labora en la definició dels eixos estratègics i el desenvolupament dels plans europeus integrats en l'estratègia EDUSI.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.156.48.192

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.