Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 29 de Abril del 2021
SOLIDARITAT

Caixa Rural Torrent destina 20.000 euros a la labor solidària enfront de la pandèmia

El Fons Social de Caixa Rural Torrent ha destinat 20.000 euros a les diferents iniciatives posades en marxa per a pal·liar la situació d'emergència social provocada per la pandèmia, que estan desenvolupant les diferents entitats i organitzacions sense ànim de lucre a la comarca

L'entitat està col·laborant activament en les actuacions que estan realitzant Creu Roja, Càritas, Solidaris per tu, el Punt d'Aliments de Torrent, i els Economats de Torrent i Catarroja, amb l'objectiu de fer costat als col·lectius més vulnerables la situació dels quals s'ha vist agreujada pel coronavirus.


Caixa Rural Torrent col·labora amb el projecte 'Creu Roja Respon' que està duent a terme l'Assemblea l'Horta Sud de Paiporta, dirigit als més desfavorits de la comarca, a través de les àrees: salut, inclusió social, socors, educació, ocupació i medi ambient. La setmana vinent també signarà un conveni amb l'Assemblea Local de Creu Roja Torrent per al desenvolupament de diferents accions a la ciutat.



En el cas de Càritas, està donant suport a l'Economat de Càritas parroquial de La nostra Senyora d'Aldaia, que ha vist duplicat el nombre d'usuaris a causa de l'augment de famílies afectades per la crisi econòmica derivada de la crisi sanitària.



Igualment, col·labora amb l'Economat Mare de Déu del Pópul de Torrent format per les Càrites parroquials de l'Asunción de La nostra Senyora, San José, Sant Lluís Bertran i La nostra Senyora del Bon Consell. Els usuaris d'aquest centre paguen només la meitat del cost dels aliments i productes de primera necessitat, assumint Càritas la resta del cost. Des de l'inici de la pandèmia ha vist duplicat el nombre d'usuaris, que mensualment està sent de 430 famílies de la ciutat de Torrent.



Així mateix, Caixa Rural Torrent està col·laborant amb l'Economat de Catarroja, gestionat per les quatre parròquies de la localitat, on s'atén a prop de 250 famílies amb l'ajuda de 20 voluntaris. I en els pròxims dies té previst realitzar una donació d'aliments a Càritas Montserrat.



D'altra banda, Caixa Rural Torrent ha realitzat una donació al Punt d'Aliments de Torrent, servei municipal que també ha vist incrementat el nombre d'usuaris amb una mitjana de 54 famílies diàries. Una altra de les entitats destinatàries de les ajudes és Solidaris per tu, associació que es va constituir a Torrent arran de la pandèmia i que atén un total de 49 famílies necessitades facilitant-los aliments i altres productes de primera necessitat, així com oferint-los assistència psicològica, assessorament jurídic i laboral.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.23.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.