Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimecres, 28 de Abril del 2021
BÀSQUET

Un ambient digne de les grans cites no va ser suficient per a doblegar a UCAM Murcia

L'equip torrentí va lluitar fins al final al costat d'una gran afició, però no va bastar per a donar la sorpresa davant el filial ACB murcià. Innovacions Constructives Quesada NB Torrent 87-91 UCAM Múrcia

Els homes d'Emilio Díaz afrontaven l'encontre conscients de la dificultat que suposava voler sumar davant un dels rivals de la part alta de la classificació. Els locals van entrar en partit molt encertats. Diverses transicions ràpides i una sèrie de defenses molt intenses van col·locar ràpidament un avantatge favorable a Torrent en el marcador.

En el segon quart, la tònica va ser totalment diferent. Els murcians, de la mà d'Antetokoumpo (germà del MVP de la NBA) i d'un gran Sorensen, van imposar un parcial de 14-34 a base d'un gran encert des de la línia exterior. Al descans, el NB Torrent va canviar un parell de moviments sobre la pista. Una gran faena en bloc ficava de nou al conjunt local en partit i feia albirar un últim quart d'infart.

Amb el marcador igualat, en l'últim període es va tornar a veure de nou un joc molt alegre i atrevit per part de les dues plantilles. La graderia del Pavelló, que va mostrar l'entrada més alta de tota la temporada, va jugar com a principal basa de l'equip torrentí. Al final, un període de canastres constants va acabar decidint-se per dos tirs sense sort en els instants finals.

Ara mateix, mancant dues jornades, el Nou Bàsquet Torrent ha de véncer a Ontinyent i Carolines i esperar que Aldaia perda un dels seus dos partits. En cas de perdre Aldaia els seus dos partits, valdria únicament amb guanyar un. Aquest dissabte a les 19.30 h, visitarà el Pavelló El Vedat un Ontinyent al qual només se li va véncer per dos punts en el partit d'anada.

Des del club s'està mobilitzant a tots els equips de pedrera i a tota l'afició perquè tornen a omplir l'aforament permés del pavelló. A més, en les declaracions després de finalitzar del partit, un dels capitans de l'equip convidava a sumar-se al partit del dissabte a tots els aficionats a l'esport de la ciutat de Torrent. L'esforç i el suport de tota la gent que està darrere d'aquest equip i el lliurament de jugadors i cos tècnic, seran les principals armes d'un Nou Bàsquet Torrent que pensa lluitar amb tot fins al final.