Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Abril del 2021
URBANISME

Torrent ofereix assessorament sobre el Pla Renhata 2021 per a la reforma d'habitatges

Les subvencions aniran destinades al acondiconamiento i millora d'habitatges  d'ús habitual i amb més de 20 anys

L'Ajuntament de Torrent, a través de Nous Espais, posarà a la disposició dels veïns i veïnes de la ciutat tota la informació relativa al Pla d'Ajudes Renhata 2021 que promou la Conselleria d’Habitatge, en referència a la rehabilitació i millora d'interiors en habitatges particulars.


Per a facilitar la presentació de sol·licituds que vulguen acollir-se a aquest pla, l'ajuntament disposa d'un servei d'informació en el qual es pot consultar els procediments i els tràmits que es necessiten per a acompanyar les sol·licituds. L'empresa Nous Espais, amb competència en els assumptes municipals relatius a l'habitatge, compta amb un equip tècnic que ofereix la seua ajuda en termes d'orientació i assessorament. Així doncs, els qui estiguen interessats a sol·licitar aquestes subvencions poden contactar per telèfon, en el 96 156 54 56, i sol·licitar una cita en Nous Espais Torrent, l'oficina de la qual es troba en la Plaça Major, 31, baix.


És important recordar que per a iniciar els tràmits i les consegüents reformes cal buscar una empresa que actue com a tècnic col·laborador i presentar un testimoniatge fotogràfic que acredite les actuacions realitzades, així com les factures que justifiquen l'abast de les obres i les dates d'inici i finalització d'aquestes.


D'altra banda, convé afegir que els beneficiaris d'aquestes subvencions podran ser tant propietaris com usufructuaris i arrendataris de l'habitatge, sempre que aquesta siga considerat habitatge habitual. El termini per a la presentació de sol·licituds finalitzarà el 31 de maig de 2021 i es podrà fer de manera telemàtica, sempre que es presente la documentació requerida mitjançant formularis oficials.


Finalment, assenyalar que les ajudes del Pla Renhata 2021 van destinades al foment i millora de la qualitat dels habitatges –amb més de 20 anys d'antiguitat i sempre que siga la residència habitual-, en particular per a la reforma de cuines, banys i lavabos; o bé per a adaptar la casa a les necessitats de persones amb diversitat funcional –ampliació d'espais, portes o instal·lació de dispositius amb senyals acústics o lluminosos. També s'inclouen en aquest pla les reformes destinades a la instal·lació de sistemes de domòtica, per a persones amb diversitat funcional o amb mobilitat reduïda.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.160.243.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.