Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Abril del 2021
PP

El PP torna a reclamar l'asfaltat dels aparcaments en solars cedits a l'Ajuntament

Folgado: “la sensació d'abandó a Torrent va a més, i mentre l'equip de govern destina quantitats ingents del pressupost a adquirir locals, no destinen ni un euro en l'apedaçament de carrers o reparació de rajoles en voreres i places”.

Els populars de Torrent tornen a reclamar l'adequació per part de l'Ajuntament de Torrent, dels solars utilitzats com a estacionaments a la ciutat. Concretament, el seu portaveu Amparo Folgado ha visitat hui els situats als carrers Músic José *Ortí Soriano i Campoamor/9 d’Octubre. A conseqüència de les pluges d'aquesta setmana, aquests estacionaments presenten múltiples foradades inundades que eliminen places i dificulten l'accés als vehicles.

 

“El mes de desembre es va aprovar la moció del PP en la qual exigíem l'asfaltat i la il·luminació d'aquests estacionaments, així com la creació de més aparcaments perifèrics, no sols no han fet res, sinó que veiem diàriament, com el govern de PSOE i Ciutadans eliminen places d'estacionament per tota la ciutat”, ha afirmat hui, Amparo Folgado.

 

A més, Folgado assenyala que “la sensació d'abandó a Torrent va a més, i mentre l'equip de govern destina quantitats ingents del pressupost a adquirir locals, no destinen ni un euro en l'apedaçament de carrers o reparació de rajoles en voreres i places”.

 

Els populars subratllen que “l'alcalde i els regidors del PSOE tenen abandonada la ciutat, Torrent necessita un alcalde que trepitge el carrer tots els dies i no tinga les prioritats canviades”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.150.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.