Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Abril del 2021
ESPORTS

Ángel López iguala la "mala ratxa" de la destitució de Santi Marín del Torrent CF

El tècnic alacantí, que va vindre a ser un revulsiu, només ha aconseguit 7 de 21 punts possibles en la fase per a eludir el descens

Empat a resultats, però diferent destí. El Torrent CF no ha actuat igual amb el tècnic de l'ascens que amb el nou entrenador que es va fer amb la direcció de l'equip fa set partits.

Si el 25 de febrer la directiva torrentinista argumentava la mala ratxa del tècnic torrentí, justificant que només s'havien aconseguit 7 dels últims 21 punts, eixe mateix argument val per a mantindre al tècnic alacantí en la banqueta, que ha situat a l'equip a un pas del descens a preferent després de la derrota davant el Crevillent amb un contundent 3-0.

Malgrat la balsàmica victòria per 2-0 davant l'Hèrcules B, l'equip va entropessar amb la mala fortuna davant un equip de menor potència, i es jugarà en els pròxims 4 partits mantindre la categoria que va tardar a aconseguir-se tres dècades.

Mateix resultat però davant rivals de diferent nivell
Les comparacions són odioses, però el que sí que sembla clar és que els motius per a l'acomiadament de Santi Marín al capdavant del Torrent CF no se sostindrien amb el nou tècnic.

El torrentí va haver d'enfrontar-se en els seus últims 7 partits davant 5 rivals que estan jugant-se l'ascens a Segona B com Roda, Alzira, R.C Catarroja, Saguntí o Silla. En aquest grup l'equip de Santi Marín va caure davant l'Alzira i el Silla fora de casa, i va guanyar davant el Benicarló malgrat patir baixes importants esn eixos 7 partits.

Per la seua part, l'equip d'Ángel López ha patit també innombrables baixes, i ha hagut de bregar amb el baixó psicològic que va haver de superar l'equip pel canvi d'entrenador, però dels set partits que s'han jugat 4 han sigut amb els en teoria pitjors equips de la lliga, els que es juguen no baixar de categoria.

L'última derrota davant el Crevillent ha sigut una maçada després d'una senda que semblava que anava de menys a més, gràcies també a la recuperació de jugadors com el golejador Germán. Amb les estadístiques sobre el cap, 13 gols en contra i 9 a favor, enfront de 9 en contra i 6 a favor de Santi, un gol average és la diferència. Encara que les matemàtiques són importants, el rar seria que la directiva repetira la història, però futbol és futbol, i mai se sap.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.187.121

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.