Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Dimarts, 27 de Abril del 2021
FUTBOL

El Torrent CF cau derrotat en el camp del Crevillent Esportiu

En el temps de descompte el Torrent CF va desaprofitar un penal per a maquillar el resultat i va tornar de buit en la seua visita a territori alacantí

El Torrent CF arribava a Crevillent després de véncer a l'Hèrcules CF B, líder del grup, i amb sis d'avantatge sobre el conjunt dirigit per Manu Sánchez, encara que amb dos partits menys disputats. La tònica del partit fins a arribar a l'últim quart d'hora de partit va estar marcada per la igualtat entre tots dos equips en un xoc amb poques oportunitats de gol.

La més clara per al Torrent Cf en la primera meitat va estar en les botes de Germán. Sobre el minut 21, el davanter taronja es va plantar davant de Raúl Poveda, però el porter li va guanyar l'u contra un. El Crevillent també va gaudir d'una oportunitat manifesta de gol, a través de les botes d'Hamza, però la seua rematada ja amb Toni Belmonte es va ser desviat.

La segona meitat es va mantindre durant els primers 25 minuts de la represa. Màxima igualtat i poques arribades amb perill a les àrees. No obstant això, sobre el minut 70, una falta lateral arribava fins al segon pal on Quesada rematava al fons de la xarxa per a avançar al conjunt alacantí.

A penes dos minuts després, en un contraatac conduït per Antonio Mateo des de la banda dreta de l'atac local acabava amb una assistència per a Guille fera el segon i decantarà el marcador més a favor del Crevillent. Amb el Torrent fora del partit, mancant cinc minuts un servei de cantonada mal defensat va ser rematat per Cristian Navarro al primer pal per a convertir en el 3-0 definitiu. En el temps de descompte, Yassine va desaprofitar un penal, comés sobre ell mateix, que podia haver maquillat el resultat final.

La setmana que ve, el Torrent CF descansarà en l'última jornada de la primera volta. A l'espera dels resultats de la següent jornada, l'equip taronja es manté en segona posició amb 26 punts. El seu pròxim enfrontament serà enfront del Novelda CF dins de dues setmanes.