Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Abril del 2021
FUTBOL

El femení A de Monte Sión, ferma en la seua lluita per l'ascens

Partit i victòria molt important la de les pupil·les de Vero que han aconseguit sumar de tres davant l'Ontinyent per a mantindre-les en la lluita per l'ascens a Autonòmica

Partit i victòria molt important la de les pupil·les de Vero que han aconseguit sumar de tres davant l'Ontinyent per a mantindre-les en la lluita per l'ascens a Autonòmica, amb dos gols de Mónica en el minut 34 i 40 de la primera meitat, en la segona part Arancha sentenciava l'1-3 per a les col·legiales complit el minut 90.

Els altres resultats de la resta dels femenins es poden considerar com a positius.

2a Regional Femenina Gº 2 Lliga Valenta

UD Guerreres Requena 3 CD Monte Sion "B" 3
El femení B ha aconseguit un valuós punt després d'empatar a tres a Requena un partit que tenien perdut en el minut 50 per 3-1, però l'equip ha tret el seu coratge i competitivitat i ha empatat amb els tres gols de Yolanda Ballesteros, sens dubte la jugadora de la setmana.

Lliga Valenta Gº 2 Cadet Infantil

UD Benetússer Fabara 0 CD Monte Sion 1
Partit ajornat de la jornada 7 i amb el qual tancaven la 1a Fase de la competició, després de quedar 8 jugaren la Fase plata del Gº 2 i pel qual lluitaren per quedar primeres, el partit ha sigut molt emocionant, però les col·legiales estaven disposades a aconseguir la victòria i en el minut 62 Paula del Saz, ha aconseguit el gol de la victòria 0-1

Lliga Valenta Base Gº 3

CD Monte Sion 1 Riba-roja de Túria CF 5
Inflada derrota la rebuda per les xiquetes que han començat guanyant en el minut 12 amb gol de Diana quasi tota la primera meitat, però la falta de canvis continua castigant aquestes xicotetes guerreres que complida quasi la primera meitat encaixaven el primer i després de la segona meitat els gols han anat caient fins al cinqué.