Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 27 de Abril del 2021
FUTBOL SALA

Dolorosa derrota de l'Hispanic a casa enfront del Futsal Aliança Mataró per 1 a 2

Duríssima derrota que aboca al descens quasi matemàtic a les torrentines

De dolorosa i dura es pot catalogar la derrota de l'equip torrentí que, quasi certifica no matemàticament el descens, però sí de manera virtual. En el pavelló torrentí es va enfrontar a l'equip català del F.A Mataró, que veient el vist sobre el parquet el més just haguera sigut un empat, però com ha sigut habitual durant la temporada si jugues, generes ocasions i no les aprofites al final l'acabes pagant.

Des de l'inici de la trobada es va poder comprovar que la trobada anava a ser molt entretingut i vibrant, amb joc molt similar d'anada i tornada, molta pressió i transicions no gaire llargues, la diferència la marcaria el que menys errors cometera.

La primera meitat va ser als punts per a l'equip català que al cap de dos minuts marc després d'una contra i diversos errors en el rebot que Carlota mane al fons de la xarxa per a posar el 0-1 per a les rogetes, les de Gines l'intentaven, però les ocasions que es generaven s'estavellaven davant una encertadíssima Ariadna que el detenia o desviava tot al que sumem els nombrosos tirs desviats, les catalanes elaboraven més les jugades, però les ocasions no eren excessives, però no podia faltar un altre error torrentí en l'últim minut perquè Anne fera el 0-2 per a anar-se'n al descans.

La segona meitat, des de l'inici les hispàniques van prendre la responsabilitat en el partit i van eixir a remuntar, major pressió, atacs ràpids, però amb algunes imprecisions en els metres finals, generant més ocasions que les mataronines, però com en la primera meitat s'estavellaven en aquesta ocasió davant Naima, les de Nicolas de Deu disposaven també d'ocasions, però una atenta Rebeca atallava el poc treball que li arribava, temps passava i malgrat que les ocasions de les valencianes el gol no arribava i a sobre mediat el minut 19 groga per a Romina, segona groga i expulsió amb poc més de dos minuts en inferioritat, defensa dues un, mitjançat el minut 20 robatori de pilota eixida a la contra, sisena falta mataronina doble penal que llance ras i fort de manera magistral Paulita per a posar el 1-2 definitiu.

Ressaltar el bonic gest de les jugadores catalanes a l'acabar de la trobada en dirigir-se totes a interessar-se per l'estat d'Alejandra. Duríssima derrota que aboca al descens quasi matemàtic a les torrentines, a més del partit van perdre a Sara i Alejandra lesionades, esperem que només quede en l'esglai i puguen continuar jugant la pròxima jornada.