Dilluns, 26 de Abril del 2021
BÀSQUET

El NB Torrent cau derrotat a Gandia en un partit que es va decidir per detalls

Angels Vision UPB Gandia 83 – 74 Innovacions Constructives Quesada NB Torrent

Gran partit el que van disputar Gandia i Torrent aquest dissabte en la jornada 16 de la fase de descens de la Lliga EBA. Tots dos equips van fer gala d'un joc alegre amb plantejaments atrevits i entretinguts per als espectadors. L'encontre començava amb una eixida molt encertada dels homes de la Safor, que
van dominar els primers minuts gràcies a les accions en la pintura del seu home més gran. Els de Torrent van reaccionar prompte i un parcial ràpid en el propi primer quart permetia al
conjunt taronja retallar distàncies en el marcador.

En el segon quart va continuar el bon fer dels torrentins, que aconseguien marxar al descans amb un lleuger avantatge. En la segona part Gandia va continuar trobant els seus avantatges, fet que, unit a les lesions de Marc Alberola i Pedro Bustamante i a l'expulsió de David Calero, va fer que els locals dominaren el tercer quart per 6 punts. En l'últim període es va estrényer el marcador de nou i els torrentins van fer tot el possible
per emportar-se la trobada, però un parell d'accions encertades dels de Gandia resolien el partit a favor seu, amb un 83-74 final.

Els jugadors més destacats van ser Alejandro Terrades (19 punts, 10 rebots i 24 de valoració) i Carlos García (12 punts, 3 triples i 12 de valoració). Aquest dimarts, el NB Torrent rebrà a UCAM Múrcia en el partit ajornat de la jornada 15. Els de Torrent, mancant disputar 3 partits per al final de la lliga, continuen depenent de si mateixos per a aconseguir la salvació. Aquesta setmana, Pascual Chulià (director esportiu del club), en una entrevista per a la Federació Valenciana de Bàsquet, destacava la importància de lluitar els partits que resten i cridava a tota l'afició torrentina a acudir al pavelló a fer força al costat de l'equip.