Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 23 de Abril del 2021
POLÍTICA

José Fco. Gozalvo, nou secretari general del Partit Popular a Torrent

La resen elegida presidenta del PP local, Amparo Folgado ha triat al que fóra regidor de Medi Ambient durant els dos governs del PP a Torrent

La nova executiva del Partit Popular de Torrent tira a caminar després del 7é Congrés de la formació celebrat dissabte passat. En dos comités celebrats, la nova presidenta, Amparo Folgado va proposar a José Francisco Gozalvo Llácer, com a nou secretari general de la formació a més de construir el nou organigrama de la formació. Folgado va assenyalar que "José Francisco Gozalvo és una persona estimada per tots, de consens, seré, dialogant, treballador i crec que és la millor persona per a poder acompanyar-me en aquesta nova etapa del partit".



D'aquesta manera, Gozalvo rep la confiança de la presidenta i del Comité Executiu com a secretari general del PP a Torrent, càrrec que ostenta des del 5é Congrés del PP celebrat en 2010 amb Vicente Soria com a president i Mª José Català d'alcaldessa. Va renovar en 2013, també amb Soria en la presidència i Amparo Folgado d'alcaldessa, i ho fa en la nova etapa que va començar dissabte passat.



Al costat de Gozalvo, els populars van triar a dos coordinadors del partit que són José Vicente Gallego, expresident de Noves Generacions i Bor Císcar, regidor a l'Ajuntament. El Comité del PP tindrà 5 sotssecretaries: Econòmica que dirigirà Mª Carmen Benavent, Mobilització amb Miguel Monterde, Organització amb Carlos Calatayud, Acció Electoral i Formació amb Carlos Sáiz i l'àrea Social amb Amparo Chust. Aquestes sotssecretaries estaran secundades per diferents secretaries que abasten a tots els sectors de la ciutat, destacant el fitxatge del periodista Aitor Sánchez per part d'Amparo Folgado, per a coordinar l'àrea de Falles, Festes i Cutura.
 

L'advocada Sonia Roca serà la presidenta del Comité de Drets i Garanties, la regidora Ana Penella serà la valedora de l'afiliat i la ex regidora Pilar Vilanova, presidenta del Comité Electoral.
 

A peu de carrer
Una de les principals preocupacions de la nova presidenta és la de situar al Partit Popular en un lloc accessible, cèntric, conegut i obert als veïns de Torrent. Per això, en la primera reunió de la seua executiva va proposar iniciar els tràmits per a una nova seu local, punt primer del seu programa que va ser aprovat ahir per unanimitat.
 

Integració
La presidenta dels populars, Amparo Folgado, també va proposar integrar al que va ser candidat a la presidència, Arturo García, així com a membres de la seua candidatura. Proposta que va ser declinada pel mateix García, encara que com a regidor, és membre nat de l'executiva local. La mateixa Folgado ha assenyalat que "la proposta d'integració segueix oberta per al moment en què així ho desitge, sumar-se a aquest projecte i treballar junts".
 

Folgado ha afirmat que "el partit tindrà sempre les portes obertes per a tots, obertes per a sumar, treballar i proposar iniciatives que milloren Torrent, també per a aquelles persones que en altres ocasions han militat en altres partits polítics".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.77.71

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.