Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 22 de Abril del 2021
PP

El PP lamenta que Ros continue comprant locals amb fons municipals en comptes de baixar la pressió fiscal 

Folgado: “En el Museu d'Història Ferroviària situat en les antigues cotxeres d'FGV, podria reunir-se l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, sense haver de desemborsar els torrentins, 300.000 euros a comprar unes oficines”.

La portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado ha lamentat que l'equip de govern format pel PSOE i Ciutadans continue aprovant la compra de locals, edificis i solars per als quals no saben quin ús posterior se'ls donarà.

 

En el Ple Extraordinari celebrat el mes d'abril, van aprovar sense el suport de cap grup de l'oposició, destinar 300.000 euros més per a adquirir un local per a l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària. Folgado va afirmar que “Ximo Puig ens costa molt car als torrentins, ja que són els que han de pagar sempre els seus anuncis, sense posar la Generalitat ni un euro”. A més, va subratllar que “En el Museu d'Història Ferroviària situat en les antigues cotxeres d'FGV, podria reunir-se l'Agència Valenciana de Seguretat Ferroviària, sense haver de desemborsar els *torrentinos, 300.000 euros a comprar unes oficines”.

 

La nova Presidenta del PP de Torrent ha assenyalat que “una vegada més, el bipartit destina el romanent de tresoreria a adquirir immobles, en comptes de reduir la pressió fiscal als veïns de Torrent”. Així, Folgado assenyala que “des de 2015 no ha deixat d'incrementar-se el preu de l'aigua, no s'ha baixat la contribució ni cap altre impost als veïns de Torrent, que continuen pagant els serveis municipals a preu de luxe i el govern, destinant els beneficis a comprar immobles”.

 

L'equip de govern format pel PSOE i CS va aplicar la seua majoria per a aprovar una modificació pressupostària de 4,9 milions d'euros, dos mesos després d'aprovar-se el pressupost de 2021. Folgado ha apuntat que “un any més, el govern de Torrent oculta les inversions en un Pressupost, que queda en lletra morta al moment d'aprovar-se i continua movent els diners en modificacions pressupostàries durant tot l'any”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.160.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.