Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:41:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 20 de Abril del 2021
POLÍTICA

Cs Torrent es bolca pel municipalisme i el treball de l'afiliat en la primera assemblea telemática

El coordinador de l’agrupació, José Julio Santafé, "s'obri una nova etapa per a Torrent, volem un partit obert i modern tant en l'estil com en el fons on caben tots i treballarem per al foment de la participació dels afiliats a través de la presentació de ponències”, ha detallat

Ciutadans (Cs) Torrent es bolca “pel municipalisme i el treball de l'afiliat en la celebració de la seua primera assemblea telemàtica”, ha destacat el seu secretari d'organització, en aquesta reunió de la nova directiva després de l'aprovació de l'única candidatura presentada amb el lema de ‘Un Torrent del qual sentir-nos orgullosos”.

 

A més, Calatayud ha destacat que “el nostre objectiu és tornar a enamorar al ciutadà amb un projecte il·lusionant per a Torrent”. "I el treball en equip és primordial, ací estic per al que necessiteu, hi ha ganes de treballar i il·lusionar per a continuar creixent, i ara és vital per al nostre municipi, ja que els nostres companys Claramonte i Nebot estan en el govern local des de fa un any", ha subratllat.

 

Per part seua, el responsable d'enllaç institucional de Cs Torrent, Raúl Claramonte ha animat a “continuar treballant en iniciatives i propostes per a poder-les dur a terme amb la finalitat de millorar la nostra ciutat i la qualitat de vida dels torrentins i torrentines”. A més, ha assegurat que “estar en l'oposició és fàcil; la gestió en canvi és més complicada encara que és molt satisfactori, perquè fem política útil en traslladar les inquietuds i donar solucions a les necessitats dels veïns”.

 

Finalment, el coordinador de l’agrupació, José Julio Santafé, ha abordat les línies estratègiques de l'agrupació en aquesta nova marxa. “S'obri una nova etapa per a Torrent, volem un partit obert i modern tant en l'estil com en el fons on caben tots i treballarem per al foment de la participació dels afiliats a través de la presentació de ponències”, ha detallat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.186.218

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.