Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:01:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 02 de Abril del 2021
SETMANA SANTA 2021

La Germandat de l’Oració de l’Hort celebra virtualment el 75é aniversari

Dimecres 31 de març, van emetre pel canal de YouTube de la germandat una reflexió de Jesús en l’hort realitzada per l’antic consiliari, el pare Javier

La germandat de l’Oració de l’Hort celebra el seu 75é aniversari en temps de pandèmia. La germandat, fundada en 1946 per un grup de jovens no esparava festejar esta efemèride de manera virtual, però els nous temps manen i s’han adaptat amb un programa virtual per recordar els seus orígens i els símbols de la confraria.

 

El passat dimecres 31 de març, varen emetre pel canal de YouTube de la germandat a les 23:30 h. una reflexió de Jesús en l’hort realitzada per l’antic consiliari, el pare Javier. Una vegada finalitzada la reflexió donaran inici al trasllat d’oració i penitència virtualment a les 24:00 h. Aquest trasllat també va ser emés pel canal de YouTube de la germandat.

 

Este acte era la continuació del celebrat el passat dijous, 25 de març, on en la parròquia Ntra. Sra. de Mont-Sió a les 20:15 h. es va celebrar una xarrada  titulada “la Gaita de l’Hort”, que va ser impartida pel pare dominic Martin Alexis OP. A causa de la crisi sanitària l’aforament de la parròquia va ser limitat.

 

El primer diumenge de Quaresma la germandat va a a participar en totes les eucaristies de la parròquia de Mont-Sió. El president de la germandat, Francisco J. Silla, ha recordat que la idea es poder celebrar quan es puga actes presencials i poder tancar este any amb una publicació que arreplegue la història dels 75 anys.

 

La pandèmia ha trastocat els plans de les germandats que com l’Oració de l’Hort celebrava els seus primers 75 anys d’història de la capital de l’Horta Sud. L’any que bé, en l’any 2022 si es pot celebrar la Setmana Santa com habitualment, la germandat tornarà a treballar i preparar el seu 75 aniversari trastocat per la Covid.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.134.104.173

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.