Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Abril del 2021
FUTBOL

El Torrent CF es retroba amb la victòria enfront de l'Hèrcules CF "B"

Els punts en la primera meitat de Yassine i Suárez permeten als d'Ángel López acabar la jornada com a líders del grup

Després de dues bones primeres jornades en aquesta fase de permanència continuava resistint-se la victòria per a l'equip d'Ángel López. A la fi, i enfront d'un molt bon equip com és l'Hèrcules CF "B", l'equip taronja va poder brindar una victòria enfront de la seua afició.


L'equip alacantí arribava al Sant Gregori com a líder del grup i amb ple de victòries en aquesta segona fase. Per la seua part el Torrent, després de dos empats, necessitava guanyar per a consolidar les bones sensacions i marcar un punt d'inflexió. D'inici, la igualtat va ser la tònica dominant amb tots dos equips mostrant molt respecte i amb les defenses imposant-se a les defenses en totes dues àrees. Prop del quart d'hora de partit va arribar el primer avis visitant amb una rematada de Moisés Eboko que es va anar per fora de la porteria de Toni Belmonte.

 

Va respondre el Torrent amb una arribada de David que es colava fins a la cuina de l'Hèrcules, però es va deixar la pilota arrere. Les defenses seguien sense concedir espais als atacants de totes dues esquadres. A punt de complir-se la mitja hora de joc, Yassine canviarà el signe de partit. Després d'un servei de banda, el davanter taronja va rebre d'esquena a la porteria, va ser derrocat per un defensor alacantí. El col·legiat no va dubtar i va assenyalar la pena màxima.

 

El mateix Yassine va executar el penal i avançava al Torrent CF en el marcador. Tercer gol en tres jornades per al davanter marroquí del Torrent. A continuació, va buscar la reacció l'Hèrcules. Ho va intentar Nico Ortiz tractant d'enganyar l'àrbitre en deixar-se caure i est li va advertir verbalment, per simular la caiguda dins de l'àrea. Per la seua part el Torrent CF, amb l'Hèrcules obligat a obrir les seues línies, va aprofitar per a arribar per les bandes. Primer Josevi, des de l'esquerra, i a continuació Escobar des del costat contrari penjaven sengles pilotes amb molt de perill a l'àrea de Jesús sense sort per a la rematada de Yassine o Germán Rabasco. Va poder empatar l'Hèrcules en una magnífica jugada individual de Mario Mendes que es va colar fins a l'interior de l'àrea xicoteta, però la seua passada arrere no va trobar el gol i si les mans de Toni Belmonte.
 

Després de l'esglai i a l'eixida d'un servei de cantonada arribaria l'èxtasi al Sant Gregori. Suárez, que exercia com a capità de l'equip, va rematar només de cap per a fer el 2-0 i posar molt de cara el partit per a l'equip torrentí..
La segona meitat, com era d'esperar, va començar amb l'Hèrcules tractant de buscar un gol que els ficara de nou en el partit. Primer Mendes, des de la frontal, va disparar fora per molt poc; i a continuació Víctor Juliá va posar a prova a Toni Belmonte que va atrapar en dos temps. La resposta del Torrent va arribar a través de les botes de David que el seu va intentar de vaselina sobre Jesús a punt va estar de convertir-se en el tercer del matí per a l'equip taronja.

 

En la següent jugada va ser Peralta, entrant des de darrere, qui podia haver ampliat la distància en el marcador. El carrusel de canvis per part de tots dos entrenadors en l'última mitja hora de joc no va canviar en excés el guió. Els d'Ángel López molt ordenats arrere no van concedir cap ocasió clara de perill. L'Hèrcules va anar guanyant metres en els minuts finals, però sense poder fer mal a la defensa taronja que, després de diverses jornades, va deixar la seua porteria a zero.

 


Fet i fet, victòria importantíssima per al Torrent CF que li col·loca amb 26 punts, dos per davant de l'Hèrcules CF B. L'equip taronja visitarà la pròxima jornada al Crevillent Esportiu en la jornada 4, abans de descansar en l'última jornada de la primera volta d'aquesta fase de permanència.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.251.155

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.