Dijous, 20 de Juny del 2024

Actualitzada Dijous, 20 de Juny del 2024 a les 13:33:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 19 de Abril del 2021
CAMPANYA VACUNACIÓ COVID19

Aquests són els grups de població que rebran la vacuna aquesta setmana a Torrent

La conselleria de Sanitat entregarà un carnet de vacunació, a manera informativa, amb la mena d'immunització rebuda, la data o el nombre de dosis rebudes

Comença la campanya de vacunació massiva en la Comunitat Valenciana. Aquesta setmana, la conselleria de Sanitat, ha previst inocular 185.000 dosi de AstraZeneca, Pzifer i Moderna, mancant la vacuna de Janssen, pendent d'investigació pels casos de trombes.

 

Concretament a Torrent, ha tornat a obrir el poliesportiu El Vedat per a continuar amb la vacunació de la població d'entre 60 i 69 anys. La franja d'edat de 70 a 79 anys es continua vacunant en els centres de salut de la localitat i es continuarà fent en les pròximes setmanes com fins ara.



Aquesta setmana, es començarà a entregar un carnet de vacunació amb dades sobre la mena d'immunització rebuda, la data o el número de dosi. El document, a més, serveix com a justificant de desplaçament a la vacunació i incorpora recomanacions, com mantindre les mesures de precaució enfront de la Covid-19 després de la vacunació. Es tracta d'un document a manera informativa que no té res a veure amb el passaport sanitari que ultimen els països de la Unió Europea.



Segons dades de Sanitat, el 21 per cent dels valencians i valencianes han rebut almenys una dosi de la vacuna. Aquesta setmana està previst que es pronuncia l'Agència Europea del Medicament sobre la vacuna de Janssen, paralitzada per la mateixa farmacèutica, a causa d'una sèrie de casos de trombes. L'aprovació i la distribució d'aquesta vacuna estatunidenca donarà un impuls a la campanya de vacunació massiva que ha començat aquesta setmana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.188.215.1

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.