Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 15 de Abril del 2021

IDEA’T posa en marxa cursos per a persones en cerca activa d'ocupació

L'oferta formativa de l'empresa pública amplia la seua composició amb activitats dirigides a la millora de l'ocupabilitat 

L'Ajuntament de Torrent, a través d'IDEA’T, ha posat en marxa una nova oferta de diferents cursos destinats a aquelles persones que es troben en situació de cerca activa d'ocupació a Torrent. Aquest programa inclou una gran varietat que abasta des de de els idiomes fins al màrqueting digital. En relació als cursos d'idiomes poden trobar-se: Inglés A2, Inglés B1 i Castellà. Aquests tindran una duració de 100 hores cadascun. D'altra banda, unes altres de les activitats formatives que s'ofereixen són les de manipulador d'aliments, gestió d'al·lergògens i APPCC orientat al COVID-19. La seua duració també serà de 100 hores.


Les activitats orientades a la formació d'auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria també estan incloses en el nou programa. En aquest cas, la duració dels cursos serà de 20 hores. Finalment, en el programa també s'inclourà la CAP inicial de mercaderies + E que tindrà una duració de 140 hores. 


La regidora de Formació, Marina Olivares, ha afirmat “Continuem ampliant el nostre programa formatiu per a oferir al conjunt de la ciutadania majors oportunitats d'ocupabilitat que es traduïsquen en una millora de les condicions d'ocupació.


Les sol·licituds poden presentar-se fins al dia 26 d'abril. Les dates previstes per a la realització dels cursos es presenten amb possibilitat de canvis en funció de la situació sanitària. 

 

Per a ampliar informació poden dirigir-se a torrent.portalemp.com

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.54.111.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.