Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 13 de Abril del 2021
CAMPANYA DE VACUNACIÓ COVID19

La farmacèutica de Janssen suspén el subministrament de les seues vacunes a Europa

Segons dades de la conselleria de Sanitat estaven previstes l'arribada d'Espanya més de 150.000 dosi d'aquesta vacuna, de les quals, 15.600 dosi estaven destinades a la Comunitat Valenciana

Després de l'anunci de l'agència del medicament dels Estats Units, la farmacèutica de Janssen ha decidit suspendre l'enviament a Espanya de més de 150.000 dosi d'aquest sèrum, dels quals, 15.600 dosi estaven destinades a la Comunitat Valencianes, segons dades de conselleria.

 

La raó d'aquesta paralització es deu a l'aparició de sis casos de trombes, "extremadament rars i greus" que ha portat a la recomanació de suspendre l'administració de la vacuna als Estats Units. Aquest fet ha provocat que la farmacèutica suspén el subministrament a Europa fins a finalitzar la investigació d'aquests sis casos entre 7 milions de dosis que ja s'han administrat en aqueix país.



Segons la conselleria d'Ana Barceló, aquest contratemps i l'arribada de menys dosi de les previstes de AstraZeneca, no alterarà els plans de vacunació prevists en la Comunitat i es "manté el ritme de vacunació". De moment, a la Comunitat Valenciana han arribat 14.500 dosi de la farmacèutica sueca anglesa, una xifra inferior a la prevista, però que no "suposarà un canvi de ritme de vacunació", segons la conselleria.

 

El departament que dirigeix Ana Barceló ha recordat que "aquesta setmana han arribat a la Comunitat Valenciana més de 125.000 dosi de la vacuna de *Pfizer, i de la vacuna de Moderna es posaran 17.000 dosi".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.148.113.229

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.