Dijous, 08 de Abril del 2021
ESPORTS

Intens pont de Setmana Santa dels femenins del CD Mont-Sió

El primer equip de les dones del CD Mont-Sió, va obrir el pont de la Setmana Santa el divendres dia 2 en terres alacantines davant un dels forts del grup.UE Almoines “A” 2 - CD Mont-Sió “A” 2

Partit d'igualtat en la taula i en números, les alacantines van eixir fortes i es van posar per davant en el minut 20 per mitjà de l'alacantina Rebeca i en el 37 obra de Zivckova 2-0, malgrat la diferència en el marcador les torrentines portaven el pes del partit i el control de l'esfèric la diferència va estar en el fet que les alacantines van arribar dues vegades i van marcar, les colegiales van tindre múltiples ocasions però no veien la manera de batre la porteria local, a punt d'arribar el descans, les colegiales en el 42 per mitjà d'Andrea Albentosa acurtaven diferències per a ficar-se en el partit i anar-se a vestuaris amb la il·lusió que es podia remuntar, arribant-se al descans amb el 2-1.

Convençudes les colegiales de la remuntada van eixir en tromba i en el minut 48 Sandra Gil posava les taules per a les torrentines 2-2, el domini balver era evident en joc i ocasions, però el gol seguia sense arribar trobada es posava una cosa igualada per tots dos blocs i travat en algunes fases del partit, però el resultat acabaria amb el repartiment de punts per a tots dos conjunts pese al major domini col·legial.

2a Regional Gº2 Lliga Valenta
CD Mont-Sió 2 -UD Rocafort CF 1
Partit jugat en la matinal del dilluns de pasqua en el Sant Gregori “B” a les 12.30 h, en un matí assolellat i de calor.
La trobada arranque amb les colegiales una mica espesses sobretot en defensa amb algunes distraccions de marcatges el que van aprofitar les de l´horta Nord per a crear contres ràpides per mitjà de Águeda i la força d'Andrea, Águeda va ser un clavari per a les blaves fins i tot en el minut 7 es va permetre realitzar una contra personal deixant plantades a tres defensores però el seu tret el va desviar de manera encertada Cheyenne, encara que davant la passivitat defensiva el rebutge va ser buscat per Águeda que de segones mane l'esfèric al fons de la xarxa i posar el 0-1, l'esfèric estava en poder de les colegiales però es movien sense rumb fix, mentre les visitants continuaven generant perill amb pilotes a l'esquena, però Melany fix el seu marcatge sobre Águeda i el joc de les taronja es va anar dissipant, arribat el minut 30 aturada per a hidratar-se i les colegiales van ressorgir amb més domini i millor joc, obrint a les bandes i centres a l'àrea, en un d'aqueixos centres en el minut 44 Ainhoa mane una rematada de cap al fons de la xarxa per a anar al descans amb empat 1-1.

Era clar que la diferència estaria en el fons d'armari i les torrentines amb més fons d'Armari i major qualitat de banqueta partien amb avantatge, en l'inici de la segona meitat tres canvis per a refrescar l'equip col·legial, donant el resultat esperat i complit el minut 47 Ainhoa tornava a marcar per a les de Torrent i posar el 2-1, bons moments per a les locals que fins i tot van poder ampliar diferències, però mediada la segona meitat el partit fruit de la calor i del cansament es va anar travant i fent-se més espés, sobretot l'ultime quart d'hora amb una pluja de grogues i dues roges arribant al final de la trobada amb la victòria amigoniana.

Lliga Infantil Cadet Valenta Sud 2
Elx CF 7  - CD Mont-Sió 0
Les torrentines van aguantar la primera mitja hora, però el desplaçament la calor i l'equip una mica limitat d'efectius va sucumbir davant un equip il·licità que va ser superior de principi a fi, resultat excessivament engruixat per a la diferència entre tots dos equips.

Lliga Valenta Futbol 8
CD Camporrobles 5 -  CD Mont-Sió 0
Les més xiquetes de l'escola es van desplaçar a Camporrobles per a enfrontar-se al líder del grup, equip superior en edat i físic, però no en qualitat i coratge ja que les xicotetes colegiales en això són gegants sense canvis, a penes van aguantar la primera meitat que acabe 2-0 per a les de casa, la segona meitat va ser difícil combatre les gegants locals, la calor i el cansament, però aqueixa no és la seua lliga.