Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 08 de Abril del 2021
POLÍTICA

Comença la campanya per a presidir el Partit Popular a Torrent

Després de la presentació d'avals per part de les dues candidatures, comença un període de dues setmanes per a aconseguir el vot dels afiliats del partit a Torrent que han de decidir entre la candidata Amparo Folgado, actual portaveu del PP a l'Ajuntament i el regidor Arturo García

La carrera per a presidir el Partit Popular a Torrent, ja ha començat. Seran els militants els que decidisquen el pròxim 17 d'abril qui presidirà el PP en la capital de l'Horta Sud. A aquestes primàries es presenten dos candidats, l'actual portaveu i exalcaldessa de Torrent, Amparo Folgado i el regidor Arturo García, que es presenta a aquests comicis amb el lema "Ahora Arturo".

Amparo Folgado ha llançat un missatge per aconseguir, "un Partit Popular fort per a una gran ciutat com Torrent. Amb il·lusió, treball i obert a tot aquell que vulga sumar-se a aquest projecte de present i futur". El sector folgadista va presentar més de 450 avals.

El candidat Arturo García no ha volgut entrar en una "guerra d'avals". Segons García, "és un projecte de futur, que vol renovar l'estructura orgànica del partit per a cohesionar-lo, fer-lo més fort i afrontar els pròxims reptes electorals amb major il·lusió" per això convida als afiliats a «mirar al futur, perquè no és moment de mirar arrere ni buscar confrontacions estèrils, sinó d'aglutinar a tots els afiliats i simpatitzants del partit i començar a treballar".

La campanya ja ha començat i seran els militants torrentins i torrentines els que decidisquen el futur del seu partit en el congrés local que tindrà lloc el 17 d'abril a la seu del partit al carrer Sagra. 


 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.16.90

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.