Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:01:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 08 de Abril del 2021
POLIESPORTIU

El nou pavelló poliesportiu del Toll i l'Alberca obri per fi les seues portes

La instal·lació ja es troba en funcionament per a albergar els entrenaments dels clubs esportius torrentins desplaçats del pavelló de El Vedat per la campanya de vacunació

El nou pavelló situat en la zona del Toll i L'Alberca ja està a ple rendiment. La instal·lació acull als clubs esportius desplaçats del poliesportiu del Vedat convertit en centre de vacunació massiva a Torrent. Aquestes noves instal·lacions, de més de 4.000 metres quadrats, han comptat amb un pressupost d'1,3 milions d'euros de la partida de superàvit municipal d'anys anteriors.

 

El nou pavelló compta amb 1.500 metres quadrats coberts, i compta amb d'una pista de 44 metres de longitud que pot dividir-se en tres zones transversals més, per a permetre la pràctica d'handbol, futbol sala, gimnàstica rítmica, voleibol i bàsquet, a més de quatre vestuaris.



Aquest pavelló compta amb llum natural i és totalment accessible. L'exterior de les instal·lacions compta amb un jardí que reté l'aigua de pluja i l'Ajuntament ha anunciat que s'instal·larà un espai per a practicar cal·listènia, un sistema d'entrenament on sol es requereix el teu propi pes corporal.

 

La delegada d'esports de l'Ajuntament, Susi Ferrer, ha qualificat aquestes noves instal·lacions com a "immillorables i que donarà serveis als clubs esportius de la ciutat". El consistori posarà en marxa una línia d'autobús per a poder accedir al pavelló en transport públic, de moment tan sols es pot accedir en transport privat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.161.222

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.