Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 05 de Abril del 2021
ESPORTS

Contundent victòria del NB Torrent enfront de Carolines

Innovacions Constructives Quesada NB Torrent 80 – 57 S.C.D Carolines.

Gran victòria del Nou Bàsquet Torrent davant la seua afició en la jornada vespertina del dissabte enfront del cuer del grup de descens. Per primera vegada en diversos mesos, es permetia l'accés del públic a la instal·lació i gràcies a això vam poder viure un *ambientazo amb quasi tot l'aforament limitat al complet.

Visitava el pavelló Carolines, actual últim classificat del grup de descens. No obstant això, el lloc en la taula d'aquest equip pot donar lloc a error, perquè han perdut diversos partits per la mínima i han competit a tots els rivals. El NB Torrent començava molt concentrat el partit, aconseguint frenar als homes interiors visitants i trobant punts fàcils en transicions ràpides i ben executades.

En el segon quart, els locals aconseguien mantindre la distància en el marcador i fins i tot augmentar-la. Aquesta vegada, ho feien gràcies a un bon moviment de pilota culminada amb grans accions sota el cércol d'Alejandro Terrades. Els visitants tractaven de contrarestar el ritme dels torrentins amb més centímetres en la pintura, però la bona faena de Rubén Baeza i Terrades en els primers minuts i de Dani Pérez i David Calero fet i fet, permetien contindre els intents de remuntada de Carolines.

En l'última habitació diverses accions ben executades des de la línia exterior obrien bretxa en el marcador i establien un folgat 80-57 final. Els més destacats del Nou Bàsquet Torrent van ser David Calero, amb 17 punts, 2 taps i 19 de valoració i Alejandro Terrades, amb 25 punts, 9 rebots, 10 faltes rebudes i 37 de valoració.
 
Com a nota positiva de la trobada destaca la volta a pista de David Carratalà. L'escorta torrentí s'ha perdut per lesió diversos partits en els últims dos mesos. Va intentar tornar a jugar enfront de Múrcia i Gandia, però va haver de retirar-se per molèsties. Esperem que aquesta siga la definitiva i Torrent puga recuperar així a un dels seus homes més importants en la faceta ofensiva. Després de la victòria enfront de Carolines, el Nou Bàsquet Torrent finalitza la primera volta de la fase de descens en triple empat classificatori al costat de Picken Claret i Aldaia. Les derrotes d'aquesta jornada de Picken enfront d'Ontinyent i Aldaia enfront de Gandia, fan que, de moment, Aldaia ocupe posats de descens (al costat d'Ontinyent, l'Alcora i Carolines) i Claret i Torrent marquen els llocs de permanència. S'antulla un final de lliga molt igualat amb aquest ball de números, cada victòria valdrà el seu pes en or i que caldrà estar amb un ull posat en el que facen els rivals per si de cas. La setmana que ve donarà principi la segona volta. Torrent visitarà Tabernes, actual primer classificat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.207.178.236

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.