Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 31 de Març del 2021
COMPROMÍS

Compromís demana restablir les freqüències de la Línia 1 de Metrovalencia

Pau Alabajos: "Aquesta situació està dificultant la mobilitat de molts treballadors i treballadores que utilitzen aquest transport diàriament".

Compromís per Torrent demana a l’alcalde Ros que, com a membre del Consell d’Administració de l’Autoritat de Transports Metropolità inste a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat a restablir les freqüències habituals de la Línia 1 de Metrovalencia entre les que s’inclouen les estacions de Torrent Avinguda i Torrent. La situació està afectant especialment als trams horaris de major afluència de treballadors i treballadores entre les 6 i 9 del matí.


"Aquesta situació està provocant una major concentració de persones dins dels vagons i ocasiona problemes sanitaris i de mobilitat per a molts veïns i veïnes. El govern de l'estat ha de dotar de recursos suficients el transport metropolità de l'àrea de València i li correspon a la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat garantir un transport públic de qualitat" ha explicat el portaveu de Compromís, Pau Alabajos.


El portaveu ecovalencianista ha destacat que "al gener passaven 18 trens entre les 7 i les 8, hui només n’han circulat 12 durant el mateix tram horari". El regidor ha incidit en el fet que "el metro s'ha convertit en el principal mitjà de transport per a molts ciutadans, per tant la reducció de freqüències no suposa treballar per a fomentar aquesta mobilitat".


Finalment, des de Compromís han insistit en la necessitat de restablir la freqüència d'horaris habitual: "Disminuir les freqüències va en contra de les obligacions sanitàries per tal de garantir la distància de seguretat entre usuàries. Cal treballar per augmentar freqüències, no posar menys trens", ha conclòs.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.253.170

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.