Dijous, 20 de Gener del 2022

Actualitzada Dimecres, 19 de Gener del 2022 a les 19:45:46 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 31 de Març del 2021

L'Oració de l'Hort celebra el seu 75é aniversari virtualment

Hui dimecres 31 de març, emeten pel canal de YouTube de la germandat a les 23:30 h. una reflexió de Jesús en l'hort realitzada per l'antic consiliari el pare Javier.

La germandat de l'Oració de l'Hort celebra el seu 75é aniversari en temps de pandèmia. La germandat, fundada en 1946 per un grup de jovens no esparava festejar esta efemèride de manera virtual, però els nous temps manen i s'han adaptat amb un programa virtual per recordar els seus orígens i els símbols de la confraria. Hui dimecres 31 de març, emeten pel canal de YouTube de la germandat a les 23:30 h. una reflexió de Jesús en l'hort realitzada per l'antic consiliari el pare Javier. Una vegada finalitzada la reflexió donaran inici al trasllat d'oració i penitència virtualment a les 24:00 h. Aquest trasllat també serà emés pel canal de YouTube de la germandat.

 

Este acte era la continuació del celebrat el passat dijous, 25 de març, on en la parròquia Ntra. Sra. de Mont-Sió a les 20:15 h. es va celebrar una xarrada  titulada "la Gaita de l'Hort", que va ser impartida pel pare dominic Martin Alexis OP. A causa de la crisi sanitària l'aforament de la parròquia va ser limitat. El primer diumenge de Quaresma la germandat va a a participar en totes les eucaristies de la parròquia de Mont-Sió. El president de la germandat, Francisco J. Silla, ha recordat que la idea es poder celebrar quan es puga actes presencials i poder tancar este any amb una publicació que arreplegue la història dels 75 anys de la germandat.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.172.77

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.