Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 30 de Març del 2021
FUTBOL FEMENÍ

El futbol femení de Torrent torna a la competició

El Femení "A" s'enfrontava al CD Alcoià amb moltes i importants baixes

Els equips femenins del CD Monte-Sion han tornat a la competició després de l'aturada de les competicions de lliga, fent-lo només el futbol nacional que, si ha continuat competint, com així a sigut amb el futsal on el CEF Hispanic ha continuat la competició sota la tutela de la Federació Espanyola de Futbol. Els equips del CD Monte-Sion aquest cap de setmana han tornat a competir en totes les seues categories, molt s'ha notat la falta de ritme competitiu amb resultats molt dispars.

 


El Femení "A" s'enfrontava al CD Alcoià amb moltes i importants baixes que es van fer notar en la trobada que resulte molt travat i lleig amb unes alcoianes que van jugar molts trams de la trobada a la vora del reglament i on es degué expulsar alguna jugadora més de la que va ser expulsada, malgrat que la superioritat de les col·legiales se'ls note molta falta de rodatge i molta descoordinació fins i tot diversos moments no van estar en el partit, malgrat tot es va véncer 2-1, amb gols de Sara i Jenny.

 


El Femení "B" va rebre la visita de l'AT Villar, equip molt físic i veterà, però les jovenetes futbolistes del Femení "B" del CD Muntanya Sion, la majoria en edat juvenil tenen molta qualitat i són capaces de donar la cara davant qualsevol equip i el van demostrar el dissabte fent un gran encontre, pese a l'1-1 amb gol de Zainab, van controlar tota la trobada rebent el gol visitant en el minut 89 en l'única distracció defensiva del partit.

 


L'Infantil Cadet, rebien a l'ogre i líder del grup Llevant UD "B", les col·legiales van aguantar quasi tota la primera meitat malgrat anar-se'n al descans 0-3, però la superioritat granota es va fer notar i van acabar emportant-se el partit 0-7. El futbol 8 segueix el seu ascens, equip amb coratge i lluitador malgrat la seua joventut, continuen plantant cara a tots els seus rivals, el dissabte s'enfrontaven a un dels forts del grup el CD Cheste, amb un sol canvi van aguantar el tipus i van empatar 3-3 amb gols de Diana, Sara i Maricruz, remuntant un 0-2.

 

El CEF Hispanic de 2a Divisió Nacional ajorne la seua trobada en ser vacunades el divendres diverses de les seues jugadores per estar en oficis de risc pel qual el desplaçament a Esplugues de Llobregat serà el dia 10 d'abril. La pròxima jornada s'enfrontaran en l'Anabel Medina al AT Mercadal de Menorca a les 10 del matí el dissabte 3 d'abril.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.126.80

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.