Dilluns, 29 de Març del 2021
ESPORTS

Gran victòria del NB Torrent en una pista complicada

ESET Ontinet 64–66 Innovacions Constructives Quesada NB Torrent

Important victòria del NB Torrent a Ontinyent  enfront d'un rival directo.se presentava el partit com un dels més complicats fins hui. El Torrent venia d'enllaçar  diverses derrotes seguides i necessitava sumar en la seua visita a la   localitat alacantina per a seguir en la lluita per la permanència. Començava la trobada amb els locals molt encertats. Els seus homes exteriors trobaven el cércol amb facilitat i aconseguien marcar una distància de 5  punts al final del primer quart.

En el segon període la tònica va ser diferent, eren els de Torrent els que atacaven el cércol amb més soltura i aconseguien marxar-se al descans amb un lleuger avantatge. En la segona part vivim molts minuts de múltiples  imprecisions de tots dos equips. Tot cap a albirar que, el conjunt que aconseguira minimitzar els errors, s'emportaria  el partit. En els minuts finals, el base local, Alberto Alemán, tirava dels seus i els ficava de ple en la lluita pel partit. Però finalment, el NB Torrent, gràcies a una canastra de Carlos García i a un  tir lliure de Pablo  Murcia, es posava  per davant  en el marcador. L'última  acció, en mans d'Ontinyent, no va entrar. Fent balanç del partit i de les aportacions individuals dels jugadors es fa difícil ressaltar només alguns noms. Tots els jugadors van estar molt ficats i van aportar en cada minut que van estar en pista.

Aquesta va ser una de les claus de la victòria d'un equip que, malgrat les baixes de David Carratalà i Andreu Casadevall, no dóna una pilota per perdut. El NB Torrent es troba  ara mateix a una  victòria de la   zona de la   salvació, amb diversos partits per jugar-se  encara. El que és clar  és que ens espera un final de lliga  molt emocionant i aquest equip ha demostrat que va a lluitar fins al últim minut per conseguir l'objectiu.