Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 12:42:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 27 de Març del 2021
SANITAT

Comença la vacunació de Covid per a professors amb Astra Zeneca a Torrent

El pavelló de El Vedat s'ha convertit en un punt d'inoculació massiu amb mig centenar de sanitaris

Torrent ha iniciat definitivament la vacunació de professors amb la Astra Zeneca després de dues setmanes paralitzada. El pavelló de El Vedat s'ha convertit en un punt de vacunació massiu en el qual passaran durant cinc jornada prop de 7.500 persones de centres educatius.

 

Amb cita prèvia per col·legis, han anat acudint a l'hora marcada els professors dels diferents centres educatius de la comarca com Paiporta, Picanya, Aldaia, Picassent, Alfafar...i per descomptat Torrent. Ricardo Salcedo, metge coordinador del Punt de Vacunació de Torrent ha destacat la bona organització en la primera jornada. "Estan participant més de cinquanta sanitaris, a més de personal de Policia local i Protecció Civil, que han vetlat perquè es guarden les distàncies de seguretat i gestionar l'aparcament en la zona.

 

Entre els professors hi havia un clima d'esperança i tranquil·litat malgrat els dubtes apareguts fa dues setmanes sobre la vacuna. "Estic molt tranquil i confie en les autoritats sanitàries", afirmava Pau, un professor d'un centre educatiu de L'Horta. Una mica menys tranquil es mostrava Jorge Ruiz, professor del Col·legi La Sènia de Paiporta, que no obstant això després de passar una hora "es trobava ara més tranquil".

 

Excepte els nervis, no s'han donat cap reacció de gravetat de moment en el Punt de Vacunació de Torrent, segons Ricardo Salcedo. Dins del pavelló, s'han instal·lat 10 box de vacunació amb 3 persones, 2 d'infermeria i 1 administratiu, i també 2 metges per a cada 5 llocs. A més hi ha un altre box per a possibles reaccions. La vacunació ha sigut ràpida i ha acabat abans de l'horari previst.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.191.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.