Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 26 de Març del 2021
MOBILITAT

Compromís denuncia que l'aplicació "TorrentBus" per a Android no dona informació en temps real

Alabajos ha recordat que l'aplicació va estar presentada a la premsa durant el mes de març de 2019, i només un any després l’app va deixar de subministrar els horaris en temps real en la versió per Android

Arran d’unes queixes ciutadanes, Compromís ha preguntat per aquesta qüestió a la junta de portaveus. "Ens han arribat queixes de veïns tractant aquesta problemàtica, que a més a més s'han posat en contacte amb l'empresa i l'àrea de mobilitat perquè s’adopten mesures efectives. Mentrestant el govern de Torrent no ha solucionat el problema des que es té constància fa un any, quan el servei va deixar de funcionar i els veïns ho denunciaren davant l’administració municipal", ha afirmat el portaveu Pau Alabajos.


Alabajos ha recordat que l'aplicació va estar presentada a la premsa durant el mes de març de 2019, i només un any després l’app va deixar de subministrar els horaris en temps real en la versió per Android. Segons el portaveu, "la resposta donada per l'empresa que explota el servei de TorrentBus, i el govern de Ros, és que continuen treballant per a solucionar el problema des de fa més d'un any. Ens han venut un servei públic que en quatre dies ha deixat de funcionar en la gran majoria de telèfons".


Des de Compromís insisteixen en la necessitat de solucions immediates: "El govern s’ha gastat milers d’euros en una aplicació que no funciona en la immensa majoria de mòbils i tablets, on els usuaris i usuàries són els màxims perjudicats", ha conclòs.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.186.92

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.