Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 25 de Març del 2021
INFRAESTRUCTURES

Torrent destinarà 310.000 euros per un espai per a l'Agència Valenciana de la Seguretat Ferroviària

En aquest sentit la portaveu popular, Amparo Folgado, ha criticat que la Generalitat no es faça càrrec de la compra del local on se situarà la futura seu

L'alcalde de Torrent, Jesús Ros, va anunciar que l'Ajuntament de Torrent adquirirà un espai del voltant de 400 metres quadrats amb una inversió de 310.000 euros. Per a poder fer aquesta operació al costat d'altres projectes més, l'equip de govern haurà de realitzar una modificació de crèdit provinent dels romanents de 2020, en total el màxim edil calcula que quasi 13 milions d'euros, la qual cosa suposa la meitat del romanent de l'any passat.

 

La compra d'aquest espai per part de l'Ajuntament ha sigut criticat per la portaveu popular, Amparo Folgado, "en quasi tots els anuncis de Puig per a Torrent, els torrentins hem hagut de rascar-nos la butxaca, perquè la Generalitat no posa ni un euro". En aquest sentit, Folgado espera que "l'Agència de Seguretat Ferroviària siga una realitat i no un Ximoanunci com el del Museu d'Història del Ferrocarril que continua tancat cinc anys després d'obrir-se per obres".



A més, la portaveu popular ha assenyalat que s'instal·le aquesta Agència a Torrent és un motiu d'alegria, però també, ha assenyalat que "des del PP esperem que les despeses de la compra o el lloguer dels locals en l'Avinguda al Vedat, on baralla que s'instal·le, siguen a càrrec de la Generalitat i no de l'Ajuntament, com ens acostuma el govern de Ximo Puig, on Torrent ha hagut d'avançar les despeses del futur ambulatori i de la futura Ciutat de la Justícia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.149.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.