Dilluns, 06 de Desembre del 2021

Actualitzada Divendres, 03 de Desembre del 2021 a les 15:35:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Març del 2021

PP

El PP demana que els torrentins no paguen la reforma del Palau Giner-Cortina

El PP ha sol·licitat que la restauració del Palauet Giner-Cortina no siga finançada amb els impostos dels torrentins, sinó amb fons del Ministeri de Cultura i la Conselleria destinats a la recuperació de patrimoni històric-cultural

El PP de Torrent ha sol·licitat que la restauració i recuperació del Palau Giner-Cortina, adquirit per l'Ajuntament de Torrent fa dos anys, es finance a través de fons nacionals o autonòmics dedicats a la conservació de béns immobles amb valor històric. Com a exemple han citat l'anomenat 1% cultural, del Ministeri, o les subvencions per a actuacions de conservació i protecció dels béns immobles del Patrimoni Cultural de la Comunitat Valenciana, pròpies de la Generalitat Valenciana.

 

 

En aquest sentit, els populars han destacat que, donada la situació econòmica actual, es requereix destinar els recursos econòmics municipals a l'ajuda i suport dels ciutadans que pitjor ho estan passant. Però no es pot deixar de costat la inversió a recuperar la cultura i el patrimoni de la ciutat.

 

La Portaveu popular, Amparo Folgado, ha afirmat que “apostem fermament per posar en valor i recuperar la nostra història i el nostre patrimoni cultural, però la forta crisi econòmica no permet gastar des del consistori en tot allò que no siga sustentar i rescatar a les famílies de Torrent. Per això entenem que aquestes inversions, com la del *Palauet, han de ser finançades per plans i ajudes amb finalitats de restauració cultural i històrica, d'altres administracions amb major capacitat de despesa”. 

 

El PP sempre ha apostat pel patrimoni i la cultura a Torrent

 

Els populars han volgut també reafirmar el seu compromís amb la història i la cultura de Torrent, igual que el van demostrar durant la seua etapa de govern. El patrimoni cultural i històric de la ciutat sempre ha sigut un tema fetitxe per a la formació popular.

 

Des de 2007 fins a 2015, la restauració de la Torre, la creació de la senda del Reg Mil·lenari, la recuperació de fonts al voltant del terme o del *Pantà, entre moltes altres més actuacions, van ser realitzades pel govern del PP a la ciutat.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.212.120.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.