Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Març del 2021
CIUDADANOS

“Treballant per Torrent”

Sempre acostume a escriure de temes d’actualitat de Torrent, i des què vam entrar en el govern, m’agrada fer-ho sobre les àrees que gestionem el meu company Toni Nebot i jo. Però seria irresponsable no parlar de l’actualitat del meu partit i obviar el tema. Al respecte aclariré que Ciutadans (Cs) Torrent no pensa en trencar l’acord de govern amb el partit socialista. Considerem que la tasca que s’està realitzant és positiva i des de l’inici teníem clar que era necessària aquesta estabilitat política en benefici dels torrentins i torrentines. Fins i tot, ens reafirmem en el nostre compromís d’un pas endavant de gestió.

 

És a dir, assumim la responsabilitat com a servidors públics i continuem esforçant-nos per atendre i donar solucions als problemes dels conciutadans. Doncs el municipalisme és això: treballar en pro dels teus veïns més propers encara que alguns grups de la corporació s’obliden contínuament d’aquest precepte. Tanmateix, no passaré per alt que, pel que fa a la qüestió personal, m’afecta la marxa de Toni Cantó i que deixe la política. Però està clar que és la seua decisió i només puc respectar-la i donar-li les gràcies per tot.

 

Crec que Ciutadans és ara més necessari que mai. Davant la creixent ona d’extremistes i populistes, l’emprempta del nacionalisme més ranci i la corrupció, Espanya necessita un partit de centre i liberal que puga arribar a governar Espanya. Sempre des de la moderació i el consens, com és la nostra formació taronja, on tots els espanyols estiguen representats amb els valors i principis més importants per al progés social i econòmic en la convivència del nostre país. I mentrestant que siga útil per a Espanya. Amb l’Espanya constitucional que, malauradament, sembla estem perdent.

 

En aquest sentit, no sóc endeví i no sé el que passarà en el futur. Però sí que puc garantir que l’equip del grup municipal de Ciutadans Torrent seguirà, amb les mateixes ganes, treballant pels torrentins i torrentines i pel nostre municipi, per Torrent.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.138.144

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.