Divendres, 17 de Setembre del 2021

Actualitzada Divendres, 17 de Setembre del 2021 a les 11:45:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Març del 2021

PARTIT POPULAR

Els importa l’economia?

Al cap d’un any de crisi sanitària, en quasi 100.000 morts i més de tres milions de contagiats, un altre efecte cada dia més agut és l’afectació de la nostra economia. L’enfonsament de la demanda, l’augment exponencial de persones sense ocupació i els tancaments forçosos en diferents sectors econòmics estan llastrant severament el funcionament de la nostra economia, sent un dels països, si no el que més, està patint les conseqüències associades a la pandèmia. Centenars de milers d’autònoms, d’empreses, de persones, en definitiva, han vist reduït el seu benestar econòmic durant els últims 12 mesos. I la gestió política que, des del Consell per exemple, s’està portant, per a res, ajuda en esta situació, creant més incertesa si cap.

 

L’últim episodi en esta caòtica gestió de PSOE i Compromís ha vingut per compte de les Ajudes Parèntesi, el pla llançat per la Generalitat Valenciana per a contrarestar els efectes perniciosos sobre l’economia de les últimes restriccions imposades des de gener. Esta línia d’ajudes, no obstant això, ha deixat fora a molts sectors econòmics. Tots aquells que no han sigut objecte directe de les restriccions sanitàries.

 

Pel que milers de comerços i empreses que han vist descendir dràsticament la seua facturació, queden fora d’este salvavides. Per a més inri, estes ajudes han sigut desenvolupades reglamentàriament en cada municipi pels seus ajuntaments. En concret a Torrent, per decisió del govern de PSOE i Cs, les empreses en més de 10 treballadors no poden accedir a estes ajudes. O autònoms que desenvolupen a la nostra ciutat el seu negoci, contribuint a la riquesa de Torrent, tampoc es beneficiaran d’este pla al no tindre la seua residència fiscal en el municipi.

 

En el PP tenim molt clar que en un escenari d’ingressos 0, els impostos han de ser 0 evitant així haver de compensar als negocis i comerços per despeses als quals se’ls ha obligat a incórrer, en este cas d’índole tributari. I que un negoci no s’haja vist restringit per les ordres de les autoritats no significa que no s’haja vist afectat per la caiguda de l’economia.

 

Per això, qualsevol sector que experimente una disminució de facturació en este temps ha de poder accedir a les ajudes públiques. O veure’s exonerat de les seues obligacions tributàries, encara que això últim sembla més difícil que siga entés pels dirigents socialistes, i de Cs, actuals.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.215.177.171

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.