Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Març del 2021
CRISI CORONAVIRUS

L'Ajuntament prepara un segon Pla Parèntesi per a nous sectors econòmics

El portaveu i regidor d'Hisenda, Andrés Campos, ha anunciat que s'està ja treballant amb l'oposició per a traure unes noves bases

El portaveu i responsable d'Hisenda, Andrés Campos, ha anunciat un segon Pla Parèntesi que inclourà nous sectors econòmics. "Estem ja treballant amb les noves bases i amb l'oposició per a poder invertir el romanent que ha quedat dels dos milions d'euros del Pla Resistir" ha explicat Campos.

 

L'edil torrentí ha fet balanç d'aquesta primera convocatòria d'ajudes, "en aquests moments s'han tramitat i pagat 374 sol·licituds i s'ha entregat un poc més de 818.000 euros, la qual cosa suposa una mitjana de 2.197 euros per sol·licitud".

 

Hui dia, segons dades de l'Ajuntament s'ha resolt prop del 70 per cent de les peticions, "la resta de les 577 sol·licituds presentades s'estan analitzant, ja que hi ha casos en els quals el seu CNAE no està inclòs en les bases o la raó fiscal no està situada a Torrent, entre altres raons".



En aquest sentit, Campos ha explicat que el segon pla d'ajudes inclourà les activitats econòmiques no incloses en el Pla Resistir i possiblement també aquelles que tampoc han sigut incloses en el pla estatal de Sánchez, "volem abastar el màxim possible amb aquestes ajudes i esgotar els diners que ens correspon del Pla Resistir". De moment aquestes activitats es desconeixen, "ja que hem de reunir-nos amb la resta de portaveus per a tractar aquest tema i el PAM 2021 (Pla d'Ajudes Municipal).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.89.116.152

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.