Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 24 de Març del 2021
CAMPANYA VACUNACIÓ COVID19

Es reprén aquest divendres la vacunació de 7.300 docents i personal de centres educatius de Torrent

La conselleria de Sanitat continuarà amb l'administració de dosi el dissabte 27 i es reprendrà el dimecres 31 de març i el dijous 1 d'abril

Ja hi ha data per a reprendre la vacunació dels 116.000 docents i personal dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. Començarà el divendres 26 de març i continuarà el dissabte en horari de matí i vesprada. Es reprendrà de nou el dimecres 31 i el dijous 1 d'abril coincidint amb les vacances de Pasqua.

 

El nou protocol indica que no es vacunarà a les persones que hagen passat el Covid-19 en els últims 6 mesos, a més en el full informatiu detalla els efectes secundaris que es poden patir després de la vacunació amb AstraZeneca. S'adverteix que es poden presentar de manera lleu durant dos o tres dies símptomes com a febre lleu, cefalees, dolors musculars, fatigues o nàusees i es poden combatre amb antipirètics i analgèsics.

 

Una altra de les novetats és que s'aconsella acudir a un servei sanitari si presenta símptomes com a dificultat per a respirar; dolor en el pit, inflor o dolor en un braç o una cama, mal de cap intens i persistent o que empitjora més de 3 dies després de la vacunació, visió borrosa o doble; múltiples hematomes xicotets com a taques vermelloses o violàcies en la pell. Cal recordar que l'administració d'aquesta vacuna va quedar suspesa el passat 15 de març amb la vacunació massiva de docents en marxa i s'ha représ 9 dies després.
 

La Comunitat valenciana és una de l'autonomia amb el menor percentatge de dosi de vacunes administrades de tot el país i amb la represa d'aquesta campanya la conselleria de Sanitat espera poder escalar llocs. Queda pendent encara finalitzar amb la vacunació dels majors de 80 anys que no finalitzarà fins a mitjan mes d'abril.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.39.55

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.