Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Març del 2021

Vox considera una despesa "insosteible" el Palauet Giner-Cortina

"Aquest equip de govern, a més de realitzar la compra de l'immoble per 400.000 euros, se li constreny perquè pose en marxa mesures urgents i evitar el seu esfondrament, per valor de 156.000 euros més, simplement per a apuntalar l'obra".

Des del grup municipal VOX TORRENT reiteren, una vegada més, l'oposició a les actuacions que previsiblement es duran a terme en el Palauet Giner-Cortina, ja que consideren que "Aquest equip de govern, a més de realitzar la compra de l'immoble per 400.000 euros, se li constreny perquè pose en marxa mesures urgents i evitar el seu esfondrament, per valor de 156.000 euros més, simplement per a apuntalar l'obra".

 

Des de la formació verda assenyalen com vergonyós que les arques municipals hagen desemborsat  "més de mig milió d'euros en unes ruïnes, la finalitat de les quals desconeixem tots, mentre impedeix a un bon nombre d'autònoms i microempreses accedir a les ajudes del Pla Resistir anunciant unes bases que han exclòs a molts col·lectius i pimes."

 

Des del grup municipal diuen que "A aquest balafiament palatí caldria afegir-li el propi d'una tercera fase, consistent en la rehabilitació de l'edifici complet per a retornar-lo al seu estat original; despesa que ascendirà a més d'1.500.000 euros, perquè la recuperació de l'estructura inicial requereix de treballs molt concrets i mestres especialistes artesans, així com peces i materials molt específics a mesura i que ja no existeixen en el mercat; de manera que, les ànsies immobiliàries i faraòniques del Sr. Ros li costaran als torrentins més de 2.000.000 d'euros. Segons el nostre portaveu, Salvador Benlloch, “ens sembla intolerable, en el moment actual en el qual ens trobem, que l'equip de govern (PSOE i Ciutadans) no destine el romanent de Tresoreria a ajudes a autònoms, comerços i empresaris, però sí que l'empre a comprar i rehabilitar ruïnes".

 

Resulta també curiós que, mentre Compromis va considerar un balafiament fer complir la llei retornant la bandera d'Espanya als centres públics, considere un bé social gastar-se dos milions d'euros dels torrentins en rajola, paradoxal resulta que els defensors de la causa social s'hagen convertit en agents immobiliaris”.

 

Igualment, des del grup municipal VOX TORRENT, troben gravíssim que la compra del Palauet es realitzara com una Inversió Financerament Sostenible, quan, segons la normativa, no compleix els criteris per a tramitar-se com a tal i per tant la seua adquisició podria considerar-se nul·la de ple dret. Des del grup, s'oposem fermament a tota actuació que es realitze en relació amb el Palauet i a "l'escassa empatia amb la situació tan greu que viu la nostra localitat. Torrent no està per a anar comprant i rehabilitant ruïnes, Torrent està necessitada d'ajudes per a subsistir"-sentencien. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.230.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.