Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 10:48:33 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 22 de Març del 2021
FALLES 2021

Les comissions celebren l’Any de Sant Josep amb seguretat

El Papa Francisco va convidar a les comissions falleres a participar, amb totes les mesures de prevenció

es falles de Torrent celebraren actes en honor a Sant Josep en les seues respectives parròquies, tal com s’ha recomanat des de l’Arquebisbat, per celebrar el seu any. El papa Francisco va publicar la Carta Apostòlica “Patris Corde”, en la data de la commemoració del 150é aniversari del Decret “Quemadmodum Deus” pel qual el Beat Pius IX va proclamar Patró de l’Església Universal al benaurat Sant Josep.

 

Per eixe motiu, es va convidar a les comissions falleres a participar, amb totes les mesures de seguretat, en aquesta celebració. I així ha sigut, les comissions de la localitat celebraren les seues eucaristies en honor a Sant Josep el 19 de març complit amb totes les mesures de seguretat i aforament.

 

També Junta Local Fallera va celebrar amb la presència de les Falleres Majors de Torrent i les seues Corts d’Honor a més de representants polítics locals. Una eucaristia per celebrar l’any de Sant Josep i també el dia gran de les festes falleres de Torrent. Unes falles que mai oblidaran cap faller i fallera de les 29 comissions de Torrent i dels seus representants majors i infantils.

 

RECORDS PER ALS MAJORS

Junta Local Fallera va compartir un vídeo en les xarxes socials en el qual les Falleres Majors de la ciutat, Alicia Pallardó Benavent i Sandra Peris Embuena, han volgut agrair el treball dels professionals durant la pandèmia i reconéixer a les persones majors de la nostra ciutat, instant que s’impregnen de l’esperit festiu que caracteritza la celebració de la nostra Festa.

 

Amb el lema de “Açò també passarà” (heretat de la falla municipal de València de 2020 protagonitzada per una meditadora), les màximes representants animaren als professionals a continuar el camí que ens ha de portar a la nova normalitat, per a unes persones que han sigut i són un exemple durant la pandèmia.

 

Com en anteriors festivitats, la celebració d’aquests dies ha d’adaptar-se a les actuals circumstàncies, però això en cap cas suposa que renunciem a celebrar i gaudir d’allò que caracteritza aquesta setmana gran valenciana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.19.31.73

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.