Dilluns, 06 de Desembre del 2021

Actualitzada Divendres, 03 de Desembre del 2021 a les 15:35:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 19 de Març del 2021

URBANISME

Avança el Projecte de Reurbanització del Barri de l’Alter 

L'Ajuntament de Torrent dóna un nou impuls a les millores de vies i renovació de serveis urbans en tot el barri històric, projectant noves actuacions

L'Ajuntament de Torrent amplia el projecte de reurbanització i millora dels serveis públics en el Barri de l’Alter. La Junta de Govern local ha acordat iniciar els tràmits previs i els estudis pertinents abans d'abordar noves actuacions dirigides a millorar el disseny dels vials amb la *repavimetación i la renovació de la xarxa de proveïment d'aigua als carrers de Sant Gaietà, Silla, Sant Onofre, Beniparrell, Aldaia, Santíssima Trinitat, Sant Pere Màrtir, Carrer i Plaça Santa Llúcia, Catarroja, Sant Blai, Xitrivella i Sant Fèlix.


“Aquesta ampliació de les actuacions urbanístiques s'engloba en els projectes que el govern municipal ha iniciat amb la finalitat de revitalitzar el centre històric de la nostra ciutat, i amb ella es millora la qualitat de vida dels veïns i veïnes i es dóna resposta a una reivindicació de fa anys”, explica la regidora d'Urbanisme, Inma Amat.
L'Ajuntament de Torrent completa així el Projecte de Reurbanització del barri del Alter, que té com a objectiu millorar la zona urbana i els serveis, per a així afavorir l'accessibilitat i perfeccionar les infraestructures.
Les noves obres projectades se sumaran i completaran les que ja estan en marxa i en les quals es treballa actualment, i que contemplen la renovació de la xarxa de recollida i evacuació de pluvials, la pavimentació i proveïment per a la renovació i l'accés als carrers, construccions i demolicions, xarxes de servei urbanes com el sanejament i l'aigua potable, enllumenat, mobiliari urbà i senyalització. 


Aquestes actuacions s'estan realitzant en dues fases: la primera d'elles comprén els carrers Mare de Déu dels Desamparats, Santa Bàrbara, Cantereríes, Santíssima Trinitat, Salvador Fernández Ros, Santa Cecilia i Abastidors. La segona fase compta amb la remodelació del carrer Verge del Pilar, Santa Llúcia, Alaquàs, San Isidro i Pizarro.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.212.120.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.