Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 17 de Març del 2021
FALLES

Les falles virtuals més originals es disfruten a Poble Nou

Una caixa misteriosa organitza la setmana fallera d'esta comissió amb activitats per a tota la família

La falla de Torrent més original en celebrar estes falles atípiques ha sigut Poble Nou. La comissió ha enviat una caixa sorpresa a cada família on, en el seu interior, han de fer diverses activitats relacionades amb la festa. La caixa comença amb una carta firmada pels representants on es pot llegir: “el nostre missatge és no deixar de lluitar mai, perquè tornarem amb més força que mai i amb més ganes de treballar per la nostra festa.” Toni Cabello el seu president de la falla, ha remarcat que la iniciativa naix per part de la fallera Andrea Toledo i es preten que els fallers disfruten d'estos dies rars i no es donen de baixa. 

 

El funcionament d'esta caixa fallera és el següent: cada dia a les 9 h. del matí els fallers reben un WhatsApp al grup de la falla on se’ls explica què han de fer. Així el dia 15 de març els va tocar fer la plantà, el repte era fer una manualitat retallable amb forma de ninot que estava dins. El 16 de març tenien una caixa de bombetes per fer la despertà en casa, i fins i tot una recepta per fer bunyols.

 

La caixa es completa amb un paquet de llepolies pel berenar infantil, però també beguda per a l'esmorzar major i fins i tot banderes per penjar al balcó. Tampoc s'obliden dels gots reciclables amb l’escut de la falla per a fer còctels en estos dies de revetles casolanes on han de pejar vídeos ballant a les xarxes socials. La caixa dels reptes fallers, patrocinada per TIPSA (Catarroja) es tanca amb un diploma d’agraïment a tots els faller per resistir i no donar-se de baixa. Al diploma es pot llegir "A la millor família fallera. Gràcies pel vostre sentiment faller, per lluitar junts i no decaure”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.3.154

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.