Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 17 de Març del 2021

recupera la Senyera en la Torre, després de la restauració del la base

La portaveu del Partit Popular, Amparo Folgado va preguntar a l'alcalde en el Ple ordinari per la Senyera ja que feia diverses setmanes que no onejava

L'Ajuntament de Torrent ha instal·lat de nou el masteler en el qual oneja la Real Senyera, que s'ha instal·lat amb un nou sistema que permetrà garantir la seguretat d'aquesta dins de la protecció del patrimoni històric de la ciutat. L'emblema de tots els valencians i valencianes torna a presidir l'històric edifici, recuperat per a la setmana fallera i després dels efectes del temporal provocat per les borrasques de principis de febrer.

 

La portaveu del Partit Popular, Amparo Folgado va preguntar a l'alcalde en el Ple ordinari del passat mes de febrer, per la Senyera de la Torre, ja que fa diverses setmanes que no oneja i tampoc està el masteler que ha sigut retirat. Folgado va manifestar que “són molts els veïns que ens pregunten per què no està la Senyera ni tampoc el masteler”. Des del PP creuen que es deu al fet que serà canviat per un masteler nou, però tampoc ho saben, ja que l'alcalde no va respondre en el Ple, encara que esperen que sí que ho faça per escrit dins dels cinc dies que marca la llei. Folgado va subratllar que “els veïns esperen que prompte torne la Senyera a onejar sobre la Torre, com ho fa des del 9 d'octubre de 2014”, data en què sota el govern del Partit Popular es va instal·lar el masteler i l'ensenya valenciana sobre la Torre.

 

L'informe que van redactar els tècnics quan Compromís va presentar una moció per a retirar la Senyera perquè segons ells, era perjudicial per al monument i corria risc d'ensulsiada, assenyalava que la bandera no era perjudicial però que hauria de ser arriada amb vents superiors a 100 km/h. Una situació que podria haver succeït en aquestes últimes setmanes, però el que estranya als populars és que no estiga el masteler que la subjecta ni s'haja informat els grups de l'oposició, que es trobara en mal estat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.91.255.225

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.