Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Març del 2021

Torrent celebrarà missa i donació d’aliments en honor a Sant Josep amb mesures anticovid

Les falles de la ciutat participaran de l’any de Sant Josep decretat pel papa Francisco amb la donació de quilos d’aliments per a Càritas i l’Economat

La ciutat de Torrent es prepara per celebrar la festivitat de Sant Josep, sense falles, a l’espera de poder celebrar-les en el segon semestre de l’any, tal com va acordar la Mesa de seguiment (Conselleria, Junta Central, Juntes Locals, etc.). Mentre arriba la data les comissions de la ciutat participaran de misses en diferents parròquies de la ciutat per mantenir l’aforament, la distància social i les mesures anticovid. Així, la parròquia de l’Assumpció ha establert els dies 16, 17 i 18 de març, de 10 a 13 h. i de 17 a 19 h. per poder fer una xicoteta ofrena i operació quilo al patró de la festa, on participaran: La Plaça, Sant Roc, Nicolau Andreu, Sant Amador i El Molí.


Els fallers, prèviament apuntats per guardar aforament han de portar quilos d’aliments no peribles que es destinaran a l’Economat per ajudar a les persones més desfavorides. Durant la setmana es podran portar els següents aliments: 1 kg de farina de blat, un pack de 3 llandes de tonyina o una botella d'oli de gira-sol, que seran destinats a l'Economat Mare de Déu del Pòpul de Torrent. El dia 19 de març se celebrarà missa en honor al patró.

 

Per la seua banda, la parròquia de La Sagrada Família farà allò propi el dia 17 de març, amb les comissions Sant Gregori, Camí Reial i Sant Valerià a les 20 h. de la vesprada. El dia 19 de març també es farà operació quilo destinada a Càritas. Els fallers han de complir estricament les mesures d’aforament i distància marcada per normativa. No es podran fer rogles, ni aglomeracions a les portes del temple, no es poden fer passacarrers, ni música.  D’esta manera les comissions de la ciutat participen solidàriament amb l’entrega d’aliments i compraran flors per reactivar el sector de les floristeries de Torrent que veuen un altre any de març sense falles. Cal recordar que tradicionalment este és el mes més fort d’ingressos per als floristeries i ja encadenen dos anys sense falles a l’ús.

 

Per la seua banda, la falla Ramon i Cajal assistirà el dia 19 de març a la tradicional missa de sant Josep a 18.30 h. en la parròquia de sant Lluís Bertran.

 

Any de Sant Josep

El Papa Francisco va publicar la Carta Apostòlica “Patris Corde”, en la data de la commemoració del 150é aniversari del Decret “Quemadmodum Deus” pel qual el Beat Pius IX va proclamar Patró de l'Església Universal al benaurat Sant Josep. El Papa ha establert que fins al 8 de desembre d'enguany se celebre un any especial en el qual cada fidel, seguint el seu exemple, puga enfortir diàriament la seua vida de fe en el ple compliment de la voluntat de Déu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.221.69.42

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.