Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Març del 2021
VOX

Vox presenta moció per a modificar el Pla Resistir  

El passat 4 de març, des del grup municipal VOX TORRENT vam sol·licitar en sessió plenària la modificació de les bases del Pla Resistir. A la vista del silenci davant el qual ens trobem, hem registrat una moció per a reclamar la modificació d'alguns punts de les citades bases per a poder accedir a les ajudes.

 

Entre els requisits d'adhesió a aquest Pla, es troba l'obligatorietat dels beneficiaris d'estar al corrent de les obligacions tributàries, requisit que des del nostre grup VOX TORRENT hem sol·licitat eliminar conforme a l'article 13.2 de la Llei General de Subvencions. Aquesta circumstància ha exclòs de les ajudes a infinitat d'autònoms, comerciants, hostalers i microempreses de Torrent; agreujant més si cap, la delicadíssima situació en la qual es troba aquest gremi des de fa un any. Així mateix, hem exigit en la moció la modificació d'altres requisits, com permetre sol·licitar les ajudes als autònoms i empreses de més de 10 empleats, ampliar els sectors d'activitat i reconéixer com a domicili aquell on s'exerceix l'activitat, i no únicament el fiscal.

 

A la vista que l'equip de govern ha fet cas omís a les nostres peticions en sessió plenària, des de VOX TORRENT reincidim en la necessitat urgent de reclamar aquestes modificacions, la qual cosa permetria ampliar les ajudes i alleujar l'agònica situació del sector hostaler i comercial de la nostra ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.225.117.183

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.