Dilluns, 16 de Setembre del 2024

Actualitzada Dilluns, 16 de Setembre del 2024 a les 13:46:20 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 12 de Març del 2021

El personal docent serà vacunat en el pavelló del Vedat del 16 al 18 de març

La Conselleria de Sanitat estima que al voltant de 7.000 docents, pertanyents als centres educatius de Torrent i altres ciutats de la comarca, seran vacunats a partir de la setmana vinent en aquest punt de la ciutat 

El Pavelló Esportiu del Vedat de Torrent serà el lloc on s'establirà el procés de vacunació del personal docent de la ciutat, el qual arrancarà la setmana vinent (del 16 al 18 de març, coincidint amb els dies no lectius de falles) i amb el qual s'estima que es donarà cobertura a al voltant de 7.000 persones. Aquesta elecció s'ha produït després que la Conselleria de Sanitat valorara l'oferiment de l'Ajuntament de Torrent per a utilitzar lliurement els espais municipals, i triara aquest punt per considerar les seues característiques adequades per a tal fi, després de remenar diferents opcions com ara l'Àgora del Parc Central. 
 

Des del consitori informen que es reservarà aparcament en els carrers dels voltants del pavelló per facilitar l'accés dels 7.000 docents. Cal recordar que es vacunaran docents  de centres de: Alaquàs, Picanya, Paiporta, Monserrat, Montroy i Valencia ciutat, durant els tres dies, en diferents horaris des del matí fins les 20 hores.

 

En aquest aspecte, l'alcalde Jesús Ros ha manifestat que l'ajuntament “continuarà col·laborant amb la Generalitat Valenciana per a donar suport en el que siga necessari, ja que en aquests moments tan complicats, la cooperació entre les institucions permet oferir a la població la millor resposta possible”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.68.71

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.